Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in de sloot bij Grijpskerke

Toegevoegd: 23-08-2014, 01.35 uur
Door: Manfred Berrevoets

GRIJPSKERKE - Een vermoedelijk dronken automobilist is vrijdagavond met zijn auto in de sloot gereden bij Grijpskerke.

Het ongeval, waarvoor de hulpdiensten met groot materieel uitrukten, vond rond 23.20 uur plaats op de Hondegemsweg. De bestuurder van de auto reed op een recht stuk weg de sloot in. Omdat de man niet uit de auto kon komen werd de brandweer opgeroepen. Deze rukte met diverse voertuigen uit.

Nadat het eerste voertuig ter plaatse was bleek alles mee te vallen. De brandweer heeft de auto uit de sloot getrokken waarna de bestuurder uit de auto kon worden gehaald. Hij is nagekeken door het personeel van een ambulance maar raakte niet gewond. Omdat hij vermoedelijk onder invloed verkeerde is hij door de politie meegenomen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
LB (24-8-2014 om 10:51)
Oordeel niet te snel mensen, mijn zoon werd ook beschuldigd van vermoedelijk gedronken te hebben, en had 0,0 promille gedronken. Een ongeluk is zo gebeurd, even afgeleid en je bent de controle kwijt.
oordelen (23-8-2014 om 21:43)
ALS de bestuurder gedronken heeft, ben ik het met de eerste 2 reacties eens, maar laat dat inderdaad eerst onderzocht zijn. Tijdje geleden ging het ook nogal heftig aan toe over een motorongeluk met vermoedelijk dronken bestuurder omdat een agent alcohol rook. Bleek dat die jongen niet gedronken had.
mbtg (23-8-2014 om 14:41)
even voor alle engeltjes hier, er staat vermoedelijk dronken. en vermoedelijk is niet zeker dus. begrijp het wel het is zoooooo lekker iemand af zeiken. en tis niet dat drank en verkeer samengaan natuurlijk, dat blijft dom
marja (23-8-2014 om 10:57)
mooi zo!!llekkker want hier geld!!boontje komt eens om zijn loontje... veel schade voor die dronkenlap!!geen uitkering van de verzekering...waarschijnlijk mooi rijbewijs kwjit plus boetes voor rijden onder invloed...laat hem dan ook de kosten van de hulpverlening maar mooi betalen...
wim (23-8-2014 om 07:06)
Wat kan een mens toch dom doen om met een te grote slok achter je stuur te gaan om dan toch nog te rijden wat kan een mens hardleers zijn
Cookie-instellingen beheren