Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Behulpzame treinreiziger bestolen Rilland

Toegevoegd: 21-10-2014, 22.20 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Bij station Rilland-Bath is maandagmorgen de koffer gestolen van een treinreiziger die een oudere dame hielp. Dat meldt de politie.

De diefstal vond rond 07:30 uur plaats op het station aan de Haltestraat. De reiziger hielp een oudere dame bij het uitstappen. Toen hij terugkeerde naar bij zitplaats was zijn zwarte rollerkoffer gestolen. Daar zaten onder meer een computer, kleding en zijn identiteitsbewijs in. Verder zaten er medicijnen in, waaronder Buspiron, Refusal, Temazepam, Seroquel en Oxazepam in de koffer.

Bent u getuige geweest? Of heeft u de medicijnen gevonden? De politie is naar u op zoek en bereikbaar via het telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (22-10-2014 om 07:49)
Dit is toch te gek voor woorden als je een oude dame helpt bij het uit stappen van de trein dat er dan je koffer word gestolen van de persoon die de vrouw geholpen geeft, wie is nou in staat om dat te doen kunnen we nu nergens meer vanaf blijven wat niet van jouw is belachelijk om zo iets te stelen.
Cookie-instellingen beheren