Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 72 km
-->

Twee wielrenners gewond bij ongeluk Borssele

Toegevoegd: 21-11-2014, 15.16 uur - Update: 22-11-2014, 16.06 uur
Door: Rolf de Feijter

BORSSELE - Vrijdagmiddag zijn op de kruising van de Monsterweg met de Kaaiweg in Borssele twee wielrenners gewond geraakt bij een verkeersongeval.

Het ongeluk gebeurde rond 15.00 uur. De twee fietsers, een man (62) uit Nieuw- en Sint Joosland en een man (34) uit Lisse, werden door een bestelauto aangereden. De wielrenners kwamen hierbij in een naastgelegen sloot terecht.

De slachtoffers zijn met onbekend letsel met de ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Diverse getuigen zijn gehoord. Vermoedelijk is de bestelauto de Monsterweg overgestoken en heeft hierbij de fietsers - die op het fietspad van de Monsterweg reden - niet gezien, terwijl zij voorrang hadden.

De 26-jarige bestuurder van de bestelauto woont in Heinkenszand. Van hem is een verklaring opgenomen.

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karel (23-11-2014 om 17:28)
Ik ben het met jullie eens Miel en Jan! Blijkbaar moeten een hoop mensen hun frustraties en voordelen ff kwijt. Het is maar te hopen dat geen van de betrokkenen deze meningen leest, het is al heftig genoeg als je dit meemaakt. En ja je hebt overal hufters, dus ook bij de wielrenners en ook onder de bestuurders van bedrijfsbusjes. In ieder geval veel sterkte voor alle betrokkenen!
Miel (23-11-2014 om 16:46)
Aan sommige reacties te lezen zijn er toch een aantal die volgens mij iedere dag Azijn drinken , in plaats van een lekker glaasje rode wijn bv. Mensen laat ieder in zijn waarde ga niet van deze achterlijke discussies aan. We leven nu eenmaal met heel veel mensen op deze aardkloot ,dus laat iedereen lekker zij ding doen. En een ongeluk het is jammer dat het gebeurd maar is redelijk goed afgelopen. Dus morgen gezond weer op en geniet !
jan (23-11-2014 om 00:41)
Zit ik al die berichten te lezen hier, de ene reactie is nog zinlozer dan de ander. Als je niets zinnigs te melden heb kan je beter geen reactie schrijven. Ik heb het ongeval zelf gezien. De fietsers reden rechtdoor op de voorrangsweg en het busje stak de weg over en de fietsers niet gezien! Een menselijke fout met grote gevolgen...
berta (23-11-2014 om 00:27)
@bedanktniet eens. Het bericht is gewijzigd, het 1e bericht stond in... oorzaak onbekend. Ook al heeft u gelijk. Al die vooroordelen en speculaties zouden verboden moeten worden.
EnBedanktniet eens (22-11-2014 om 18:09)
Sterkte aan de betrokkenen!LEZEN MENSEN:wielrenners hadden voorrang.Zelf wordt ik ook vaak bijna voor me sokken gereden...door automobilisten.Vele weten niet eens wie er nou voorrang heeft ja of nee,of kijken simpelweg niet om hun heen,anticiperen is heel ver te zoeken bij vele.Of nof even lekker ingehaald worden vlak voor een onoverzichtelijk kruispunt of nog ff lekker inhalen in een onoverzichtelijke bocht.Gelukkig,gefraag ik ik me voorbeeldig met mijn clubje,heb verlichting,bel etc.En eis geen respect maar dwing het af.Ik ben dan ook niet te spreken over het huidige verkeer.Het is de laatste 10jaar LEVENSGEVAARLIJK geworden.Oja,ik rij gem.140000km in het jaar dus weet waar over ik spreek.Bah bah!Met dank aan al die technische snufjes!
Leo (22-11-2014 om 15:44)
Tja,en de wielrennertjes hebben zich natuurlijk voorbeeldig gedragen. Bij de berichtgeving worden geen details gegeven dus kun je geen oordeel geven. Wel is het 99,9% het geval dat fietsmieten,zoals ik ze noem,denken dat het wegdek van hen is en dat een ieder zich maar moet aanpassen aan hun regeltjes. Als scholieren aangehouden worden bij een grote contrôle en er mist een bel,wit achterspatbord of verlichting niet in orde..........bekeuring. De fietsmieten hoeven dat allemaal niet te hebben.
Cookie-instellingen beheren