Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsster gewond bij ongeluk met politiebus

Toegevoegd: 10-12-2014, 21.06 uur - Update: 11-12-2014, 09.58 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - In Vlissingen is vanavond een 31-jarige vrouw uit Vlissingen gewond geraakt bij een botsing met een politiebus.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 17.30 uur op de Oude Veerhavenweg ter hoogte van de bushokjes. De vrouw kwam vanaf de Oostsouburgseweg de Oude Veerhavenweg opgereden en gaf vermoedelijk geen voorrang aan de politiebus. Volgens de politie is de vrouw met een hoofdwond naar het ziekenhuis vervoerd.

De Oude Veerhavenweg was vanavond lange tijd volledig afgesloten in verband met politieonderzoek. Ter plaatse werd een omleiding ingesteld. Rond 21.00 uur werd de weg weer vrijgegeven. De politiebus raakte door het ongeluk beschadigd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (11-12-2014 om 20:05)
Volgens mij had die fietser daar geen voorrang. En wie weet ging de politie zonder 'signalering' (je bedoelt vast zonder optische en geluidssignalen) naar een 'onzichtbaar' noodgeval. Dat mag de politie overigens. Altijd makkelijk oordelen op je reaguurstoel. Nog even en dan heeft de politie die fietser expres aangereden... Sterkte voor de aangereden mevrouw en de agent! Tis en blijft een ongeluk en daar zit niemand op te wachten.
bertus (11-12-2014 om 18:22)
Ik denk inderdaad dat de fietser had moeten wachten. Maar alle vooroordelen eens opzij gezet, een ongeluk zit in een klein hoekje! Ja sommige agenten rijden roekeloos, net als vele burgers. Fietsers nemen het ook niet altijd nauw met de regels, maar bedoel niet allemaal. Als ik bekijk dat ik soms 5 per week, of moet stoppen (op de fiets)omdat ik geen voorrang krijg, rotondes wordt afgereden... aan het lopende het zebrapad niet over kom! Denk ik dat velen fouten maken. Nee ik ben geen heilige, maar ken de regels!!
kritisch (11-12-2014 om 18:04)
Dan mag ik hopen dat de VOA uit Tilburg dit onderzoek heeft gedaan. Dan heb je ( eigenlijk ook niet want is 1 regio) een onafhankelijk onderzoek
Esther .. (11-12-2014 om 16:45)
Ben een maand of twee geleden ongeveer van mijn fiets gereden en gevallen doordat een politiewagen die geen richting aangaf me afsneed door plotseling de bocht te nemen terwijl ik rechtdoor ging voor de Jumbo in Souburg richting de Chinees .Omstanders zeiden nog dat ik er werk van moest maken maar vroeg me enkel af hoeveel bekeuringen ze nog uit zouden delen die dag.Hoop dat de mevrouw in kwestie het naar omstandigheden goed maakt.
erik (11-12-2014 om 13:05)
Wat zeggen ze ook alweer? De automobilist krijgt altijd de schuld! Het kan altijd een keer fout gaan!
. (11-12-2014 om 12:51)
Fietser! Ga eens ter plaatse kijken hoe daar de verkeerssituatie is. En trek dan nog eens een conclusie.. Suc6 alle betrokkene.
Cookie-instellingen beheren