Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsster gewond bij ongeluk met politiebus

Toegevoegd: 10-12-2014, 21.06 uur - Update: 11-12-2014, 09.58 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - In Vlissingen is vanavond een 31-jarige vrouw uit Vlissingen gewond geraakt bij een botsing met een politiebus.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 17.30 uur op de Oude Veerhavenweg ter hoogte van de bushokjes. De vrouw kwam vanaf de Oostsouburgseweg de Oude Veerhavenweg opgereden en gaf vermoedelijk geen voorrang aan de politiebus. Volgens de politie is de vrouw met een hoofdwond naar het ziekenhuis vervoerd.

De Oude Veerhavenweg was vanavond lange tijd volledig afgesloten in verband met politieonderzoek. Ter plaatse werd een omleiding ingesteld. Rond 21.00 uur werd de weg weer vrijgegeven. De politiebus raakte door het ongeluk beschadigd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (11-12-2014 om 12:12)
Als het goed is wordt het onderzoek door een ander politie regio gedaan, dit om zo objectief mogelijk het onderzoek uit te voeren. Hoe dit nu zit ivm de landelijke politie, ik weet het niet. Sterkte aan het slachtoffer en agenten, die laatste hadden dit uiteraard ook niet gewild.
Andre (11-12-2014 om 11:44)
Voorrang neem je niet, dat verleen je, dat heb ik in ieder geval zo geleerd. Ik vraag me af of ze weer niet met spoed zonder signalering naar een van hun onzichtbare noodgevallen moesten.
ad (11-12-2014 om 10:40)
Heb al zovaak schriftelijk bezwaar ingediend over deze onoverzichtelijke kruising. Maar iets ondernemen, nee ho maar... M'n zoon moet iedere dag 2x langs dit punt en zegt dat daar als gekken wordt gereden. Gemeente Vlissingen moeten er nog meer (zwaar) gewonden en/of erger vallen??? Ik zou dat niet op m'n geweten willen hebben, doe toch eens wat nuttigs.....
fietser (11-12-2014 om 10:08)
Niet netjes van de politie om de fietsster geen voorrang te verlenen!! Zo zie je maar dat zelfs zij niet zonder ongevallen kunnen rondrijden. Hoop dat ze er alleen met een hoofdwond vanaf is gekomen, maar gezien de grote schade aan de voorruit moet het toch een flinke klap zijn geweest. Sterkte en beterschap.
ben (11-12-2014 om 08:43)
politie rijdt zo vaak roekeloos zonder licht/geluidsignalen te gebruiken. heb zelf al talrijk meegemaakt dat het maar net goed ging.
pietje (11-12-2014 om 06:54)
ik denk de fietsster waarschijnlijk de haaientanden over het hoofd heeft gezien???!!!! sterkte voor alle betrokkenen
Cookie-instellingen beheren