Weerbericht:
Buiig. Morgen overdag tijdelijk droog, later regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeval op Zeelandbrug

Toegevoegd: 14-04-2006, 11.35 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

ZIERIKZEE - Op de Zeelandbrug is vanmorgen een ongeval gebeurd. Die personen raakten gewond.

Rond elf uur reed een 29-jarige man met zijn motor over de Zeelandbrug. Op een gegeven moment reed de motorrijder achter de personenauto van een 29-jarige vrouw uit de gemeente Borssele. Beiden kwamen uit de richting van Goes.

Ter hoogte van de stoplichten remde de vrouw met haar auto af. De motorrijder kon zijn motor echter niet meer op tijd tot stilstand brengen en een botsing was het gevolg. De motorrijder raakte gewond. Ook een 30-jarige passagiere raakte gewond.

De bestuurdster van de auto raakte niet gewond. Een 35-jarige inzittende uit Vlissingen die ook in de auto zat raakte wel gewond. Dit slachtoffer klaagde over zijn/haar nek. Voor de zekerheid werd het slachtoffer door middel van een gecontroleerde bevrijding uit de auto gehaald. De brandweer heeft de achterklep van de auto gehaald en het slachtoffer vervolgens langs de achterkant van de auto naar buiten gehaald.

In eerste instantie werd alleen medische hulpverlening ter plaatse gestuurd maar later werd ook de brandweer ingezet in verband met de bevrijding van het slachtoffer. Vanuit Colijnsplaat ging de tankautospuit 4733 ter plaatse en vanuit Zierikzee werd de tankautospuit 4839 ingezet.

De motor is geheel vernield. De achterzijde van de auto is door het ongeval beschadigd geraakt. De Zeelandbrug is enige tijd afgesloten geweest.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750