Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij bedrijfsongeval in Goes

Toegevoegd: 13-04-2006, 18.14 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

GOES - Bij een bedrijfsongeval in Goes is vandaag een man zwaargewond geraakt.

Een medewerker van een aannemingsbedrijf viel tijdens werkzaamheden boven een opticiën aan de Ganzepoortstraat in Goes een stuk naar beneden. Hierbij raakte de man gewond. De alarmcentrale alarmeerde alleen de Goese ambulance 19103 maar de ambulancebemanning verzocht direct het Mobiel Medisch Team en een tweede ambulance ter plaatse.

Zodoende werden de Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 en de ambulance 19105 uit Rilland beiden met spoed ter plaatse gestuurd. Inmiddels waren ook twee politievoertuigen aanrijdende. Ter plaatse bleek de inzet van het mobiel medisch team niet meer noodzakelijk. Dit kon dan ook al weer snel terugkeren.

De gewonde moest echter wel met behulp van een ladderwagen uit het pand worden gehaald. In eerste instantie werd de Goese autoladder 4750 onder prioriteit één ter plaatse gestuurd. Al snel bleek echter dat dit voertuig niet inzetbaar was voor takelassistenties omdat er een aanpassing aan de brandcardhouder wordt uitgevoerd. 

De Middelburgse ladderwagen 4550 werd daarom naar Goes om de patiënt naar beneden te halen. Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren