Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 17 km

Auto's en vrachtwagen beschadigd bij ongeval Goes

Toegevoegd: 13-04-2006, 11.15 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - Op de Deltaweg vond woensdag om 17.10 uur een kop/staartbotsing plaats.

De bestuurder van een bedrijfsauto, een 24-jarige man uit de gemeente Borsele, stond stil. Een daarachter rijdende 23-jarige vrouw uit Stellendam remde ook af, maar reed nog zachtjes door. Zij zag dat een achter haar rijdende 43-jarige vrachtautobestuurder uit Stellendam niet tijdig kon stoppen en zij reed de berm in.

De bestuurder van de bedrijfsauto probeerde dit ook nog te doen, maar zijn auto werd aan de linkerachterzijde geraakt. Door de remmanoeuvre was de vrachtauto naar links uitgeweken, waarna een tegemoetkomende bestuurder de buitenspiegel van de vrachtwagen afreed.

Deze bestuurder is doorgereden en kon niet meer achterhaald worden. De buitenspiegel van de vrachtauto viel op de auto van een 46-jarige vrouw uit Delft. Niemand raakte gewond. De bedrijfsauto, de vrachtauto en de personenauto liepen schade op.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren