Bedrijfsbusje uitgebrand op N59 bij Bruinisse

Toegevoegd: 12-04-2006, 09.13 uur

Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

BRUINISSE - In Bruinisse is vanochtend een bedrijfsbusje uitgebrand.

Rond vijf voor half zeven werd bij de alarmcentrale gemeld dat er brand woedde bij het motorblok van een Opel-bestelbusje dat reed over de N59. Na de melding werd de tankautospuit 4832 van de blusgroep Bruinisse onder prioriteit één ter plaatse gestuurd.

Dit voertuig rukte, samen met het hulpverleningsvoertuig 4872, binnen korte tijd uit naar de opgegeven locatie. Ter plaatse bleek dat de bestuurd(st)er van het busje het voertuig op een parkeerstrook had kunnen zetten. De brandweer heeft de brand met twee stralen hoge druk geblust.

Brandweerlieden hebben ter plaatse het verkeer omgeleid. De voorzijde van het busje raakte zwaar beschadigd. Een schadebedrag is onbekend.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750