Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Tien mensen aangehouden voor drugshandel in Hulst

Toegevoegd: 13-04-2006, 11.17 uur
Door: Politie Zeeland

HULST - Politie Zeeland heeft woensdagmiddag in twee panden in de Grote Bagijnestraat in Hulst onderzoeken ingesteld naar de vermeende handel in verdovende middelen.

Een tiental personen zijn aangehouden i.v.m. aankoop van hennep. Zij zijn, op drie na, na verhoor heengezonden. Deze drie personen, een 26-jarige Rotterdammer, een 34-jarige inwoner uit Hulst en een 37-man z.v.w.o.v.p. zijn ingesloten. Zij worden verdacht van verkoop van verdovende middelen.

In de panden werd een behoorlijke hoeveelheid hennep aangetroffen (nog niet gewogen). Verder werd in een derde pand bij een onderzoek in een woning in de Tuinstraat hennep aangetroffen alsmede een kleine hoeveelheid cocaine en een vuurwapen.

De 25-jarige bewoonster is aangehouden en na verhoor in vrijheid gesteld.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren