Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 16 km

Engelsman probeert auto van weg te drukken

Toegevoegd: 28-01-2015, 11.43 uur
Door: Rolf de Feijter

VROUWENPOLDER - Dinsdagmiddag is op de N57 bij Vrouwenpolder een 24-jarige Engelsman aangehouden voor gevaarlijk rijgedrag, nadat hij eerder geprobeerd had een autobestuurder van de weg te drukken.

Eerder die middag was het slachtoffer door Engels sprekende mannen benaderd. Zij boden aan om bij hem asfalt te leggen op zijn erf. Op dit voorstel is hij niet ingegaan. Omdat het slachtoffer het niet vertrouwde is hij achter de vrachtwagen en de twee pickup trucks van de Engelsmannen aangereden om de nummers van de kentekenplaten te noteren. Toen de Britten dit door hadden, probeerden zij hun achtervolger met hun voertuigen van de weg te drukken. Het slachtoffer belde vervolgens direct de politie.

Ter hoogte van de rotonde bij Vrouwenpolder werd de bestuurder van de vrachtwagen aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt voor gevaarlijk rijgedrag en het illegaal storten van asfalt. Daarnaast heeft hij een boete gekregen voor losliggende lading en is zijn rijbewijs ingevorderd. De bestuurders van de pickup trucks wisten te ontkomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bumper (28-1-2015 om 12:22)
dan is dat een verkapte poging tot moord, hij gebruikt zijn voertuig als wapen de politie had die man vast moeten zetten. en nog beter was het land uit trappen, want die gasten zijn al jaren bezig met die praktijken. politie ik hoop dat jullie eens wakker worden en je niet te veel aantrekken van die lelijke vent in den haag. gr; bumper
Peter (28-1-2015 om 12:14)
Omdat zijn adres bekend is zou ik deze dagen en nachten maar goed opletten.
Kaas (28-1-2015 om 12:08)
Kijk, en zo hoort het. Wegjagen & plukken die oplichters.
Cookie-instellingen beheren