Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Vrouw breekt heup door honden

Toegevoegd: 28-01-2015, 13.37 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Op de Westhavendam in Ritthem is maandag 19 januari een 70-jarige vrouw van haar fiets gevallen nadat drie spelende honden tegen haar opsprongen. Het slachtoffer heeft daarbij haar heup gebroken.

De Middelburgse fietste die dag omstreeks 14.25 uur nabij de slagboom bij Fort Rammekens aan de Rammekensweg. Het slachtoffer wist nadien te vertellen dat zij in de omgeving los van elkaar een man met een hond en een vrouw met twee honden heeft zien lopen.

Deze herderachtige honden zouden met elkaar gespeeld hebben en daarbij tegen de fiets van de vrouw gesprongen zijn. Volgens het slachtoffer heeft de vrouw rossig haar. De man heeft een fors postuur en een kaal hoofd. Hij zou tussen de 165 en 170 cm lang zijn geweest.

De politie verzoekt beide hondenbezitters zich te melden via 0900-8844 om een verklaring af te leggen. Ook is zij op zoek naar mogelijk andere getuigen van dit onfortuinlijke incident.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
René (28-1-2015 om 17:22)
als eerste beterschap voor deze vrouw. op deze plek loop ik regelmatig bijna altijd wordt je hier lastig gevallen door loslopende honden
loes (28-1-2015 om 16:39)
Honden, heb er ook veel overlast van, de eigenaren horen er voor te zorgen dat anderen er geen last van moeten hebben, ook niet van de poep, Ik wil niet gehapt of besprongen door andersmans honden. opvoeden die hap, of anders naar de intertoys om honden
Cookie-instellingen beheren