Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Stationair draaiende auto gestolen

Toegevoegd: 02-02-2015, 13.14 uur
Door: Roland de Jong

WOLPHAARTSDIJK - Een 37-jarige Middelburger is vanmorgen op de Muidenweg in Wolphaartsdijk opgepakt omdat hij reed in een bestelwagen die even daarvoor was gestolen.

De bestelauto werd rond 8.10 uur gestolen bij een garagebedrijf in Nieuw- en Sint Joosland. De bestuurder had de auto voor het bedrijf geparkeerd met stationair draaiende motor en ging vervolgens kort naar binnen. Toen hij terug kwam was de auto weg.

Surveillerende agenten kwamen het voertuig rond 9.00 tegen en achtervolgden het op de Muidenweg bij Wolphaartsdijk. De rijbaan werd daar snel door andere eenheden geblokkeerd. De dief probeerde nog te ontsnappen door een weiland in te rijden, maar reed zich vast in de modder. Vervolgens kon hij worden aangehouden.

Volgens de politie raakte de auto beschadigd. De verdachte is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (2-2-2015 om 13:28)
het is ook wettelijk verboden om je wagen te verlaten met Stationair draaiende motor want dat is volgens de wet aanleiding tot diefstal. Ja raar maar waar. zoals heel veel wetten in achterlijk NL
Cookie-instellingen beheren