Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Traumaheli ingezet voor duikongeval Scharendijke

Toegevoegd: 16-04-2006, 11.55 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

SCHARENDIJKE - Bij een duikongeval in Scharendijke is vanochtend de traumahelikopter ingezet.

Rond tien over half twaalf kwam door nog onbekende oorzaak een duiker in problemen bij duikplek 't Koepeltje aan de Rampweg in Scharendijke. Direct werd medische hulp ter plaatse gestuurd.

Vanuit Middelburg ging de ambulance 19125 ter plaatse. Vanuit Neeltje Jans ging de ambulance 19109 ter plaatse en vanuit de regio Rotterdam-Rijnmond volgde de ambulance 17152.

Vanwege de ernst van de situatie werd al snel de Rotterdamse traumahelikopter lifeliner 2 ter plaatse gestuurd. De Officier Van Dienst Geneeskundig Noord- en Midden-Zeeland, de 19802, werd telefonisch ingelicht over het incident.

Rond vijf voor twaalf werd de strandjeep van de brandweer Burgh-Haamstede, de 4827, met spoed naar het incident gestuurd. Het slachtoffer is met de traumahelikopter overgebracht naar een ziekenhuis.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren