Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 32 km

Auto in sloot N57 Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 10-02-2015, 15.59 uur - Update: 10-02-2015, 17.55 uur
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Op de Kraaijensteinweg (N57) bij Burgh-Haamstede is dinsdagmiddag een verkeersongeval gebeurd.

Het ongeluk gebeurde rond 15.55 uur. Een personenauto kwam door nog onbekende oorzaak in een sloot terecht. De brandweer werd opgeroepen nadat was gemeld dat er mogelijk sprake was van een beknelling. Er werden ook brandweerduikers opgeroepen.

De brandweer en de ambulancedienst zijn ter plekke gegaan. De bestuurder bleek toen al uit het voertuig te zijn. De automobilist(e) is door een ambulanceteam onderzocht. Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis.

De auto is rond 16.40 uur geborgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Barbara kenters hamminga (12-2-2015 om 15:21)
Beste Ronald westmaas . Ik ben barbara de vrouw die je uit de auto hebt geholpen. Ik zou graag met jou en de andere man in contact komen die mij uit de auto hebben geholpen. Om jullie te bedanken voor alles wat jullie hebben gedaan maar ook omdat ik alles gewoon kwijt ben over het incident. Lief groetjes barbara
Willem (11-2-2015 om 22:07)
Beste peter, Een duikteam is nooit ter plekke geweest.. Wanneer iemand belt wordt hier melding van gemaakt en geeft de alarmdienst door welke mensen in actie moeten komen, echter blijkt het in de praktijk vaker dat de duikteams / traumaheli's voortijdig al geannuleerd worden nog voor zij überhaupt "klaar" zijn.(zonder dat wij daar weet van hebben maar de meldingen er wel zijn) Echter omdat er een "melding" is wordt dit gelijk door de media en mensen zoals u gezien als dat ze ter plaatse zijn geweest terwijl daar nooit sprake van is geweest. (en het de maatschappij en u dus geen geld kost) Ronald Westmaas, hartelijk dank voor uw inzet! Zo kan het dus ook! ;-)
Ronald Westmaas (11-2-2015 om 19:11)
Peter als je alles van te voren wist.....makkelijk oordelen.... Ik ben diegene die het voertuig in is gegaan.De allarm diensten waren al opgetrommeld door een vrouw die blij was dat een paar mannelijk automobilisten het slachtoffer te hulp schoten.Ik had het ook anders gedaan maar mijn keuze was een man die het slachtoffer bij de arm had te assisteren en ben iin het wrak geklommen en heb haar eruit getild waardoor zij werd opgevangen door de andere mannen. Dus ja oordelen langs de zijlijn is lekker makkelijk ken er ook een gezegde over.... Beter 10 x voor niets dan 1 x te laat....zal jouw docher zijn. Ik hoop dat mevr. B het goed maakt daar draaid alles om. Mariniers groet Ronald (H 'sluis)
peter (11-2-2015 om 16:33)
Het is allemaal een beetje over de top.Laat de hulpverleners hun werk doen waar het echt nodig is Het is een kwestie van efficient en adequaat reageren. Hier valt denk ik best wat te verbeteren. De capaciteit is al beperkt, dus zet deze goed in en verspil geen tijd, geld en erergie.
peter (11-2-2015 om 16:26)
Het valt op dat erg vaak hele duikteams en traumahelicopters onverrichterzake huiswaarts keren omdat de situatie niet zo erg was of omdat het probleem zichzelf al heeft opgelost. Het is een feitelijke constatering. 112 bellen is stap 1 , een foto sturen van de situatie kost een minuut. Als er een lege auto in een sloot ligt en de bestuurder zit op de vangrail is het niet nodig dat in Rotterdam de traumahelicopter opstijgt. Politie hoeft geen grote acties op touw te zetten als de weggelopen puber al weer lang en breed thuis op de bank zit. Er hoeven geen brandweerwagens en hoogwerkers uit te rukken als de kat al een uur in de top van een boom zit.
tuurlijk... (11-2-2015 om 11:12)
@peter. Ja hoor, je hebt helemaal gelijk. Stel jij ligt daar, komt eerst een omstander, die ziet jou liggen. Belt géén 112, want dat kost teveel. Eerst het gewone politienummer bellen. Wordt een een surveillerende politie, die het dichtst in de buurt is er op afgestuurd. Die komt dus kijken en gaat eerst inschatten wat er aan de hand is, of er hulp moet worden opgeroepen en welke hulp. Blijkt dat je hulp nodig hebt, gaat ie eerst even "inschatten" hoeveel hulp (handig als leek in medische zaken, beknellingen e.d.) en neemt dan pas actie. En jij ligt daar mogelijk te creperen, maar dat geeft niet, want zo besparen we veel geld. Alleen jammer, dat jij dan later weer op dit forum reageert met: "Er was véél te laat adequate laat hulp!"
Cookie-instellingen beheren