Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer steekpartij 14 jaar

Toegevoegd: 01-03-2015, 21.18 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Het slachtoffer van de steekpartij zondagmiddag in Oost-Souburg is een 14-jarige jongen uit Rijswijk. Dit heeft de politie bekend gemaakt.

Het incident gebeurde rond 16.40 uur. Het slachtoffer had naar eigen zeggen via Facebook een afspraak met iemand om enkele goederen te verkopen. Tijdens de ontmoeting in de buurt van de draaibrug stak de dader het slachtoffer met een mes in zijn bovenlichaam. De dader vluchtte met een tas en enkele sieraden weg via de voetgangerstunnel onder de Nieuwe Vlissingseweg richting de Kerklaan. Het slachtoffer liep weg richting het treinstation van Oost-Souburg en vertrok met de trein in de richting van Goes.

Passagiers in de trein zagen dat de jongen gewond was en vonden het niet verantwoord dat hij verder zou rijden. Daarom is de trein op het station Arnemuiden gestopt en is hij uitgestapt. De verwondingen van het slachtoffer waren in het begin niet duidelijk. Daarom zijn een ambulance en een traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De helikopter is niet meer ter plekke gekomen. Na behandeling mocht de jongen het ziekenhuis verlaten en is hij voor het opnemen van een aangifte meegegaan naar het politiebureau in Middelburg.

De politie heeft onderzoeken ingesteld op de stations van Arnemuiden en Oost-Souburg. Ook is onderzoek gedaan in de trein waar het slachtoffer mee naar Arnemuiden is gereden. Rond 17.30 uur kon de trein zijn weg richting Goes vervolgen. Gelijktijdig was het politieonderzoek op het station in Arnemuiden afgerond.

Het onderzoek op het station in Oost-Souburg en op de plaats delict naast de Vlissingseweg is omstreeks 19.00 uur afgerond. Het treinverkeer kon op datzelfde moment weer volgens dienstregeling rijden.

Zie ook:
- Steekpartij station Oost-Souburg


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (2-3-2015 om 07:07)
wij leven in een tijd waar de mens in staat is alles te doen als hij of zij der zin niet krijgen wat hier weer gebeurd om een mes te gebruiken op veertien jarige leeftijd om een andere toe te takelen nu vraag ik me af bij het ouder worden waar zon persoon zijn grens ligt hoe ver hij kan gaan dit zijn geen mensen in onze samenleving die niet meer verantwoord is vrij rond te lopen voor goed opsluiten.
JanDoedel (2-3-2015 om 07:00)
Een 14 jarige verkoopt sieraden via facebook en wordt neergestoken! Wie is er hier crimineel?
Rick Roll (2-3-2015 om 06:13)
Nou wil ik niet tot conclusies springen, maar goederen waaronder sieraden? Een 14 jarige jongen? Klinkt mij als dat het slachtoffer zelf ook niet al te fris is. Wie weet heeft hij zelf eerst geprobeerd de ander te beroven... Tegenwoordig kun je nergens meer verbaasd over zijn.
keesi (2-3-2015 om 00:15)
14 jaar en dan handelen in goederen, op die leeftijd was ik met hele andere dingen bezig.
wannes (1-3-2015 om 22:25)
Vast een hele brave jongen van 14 jaar die vanuit rijswijk naar souburg komt om te handelen vast geen voetbalplaatjes
14 jaar (1-3-2015 om 21:33)
ongelofelijk een 14 jarige neersteken voor geld, had het afgepakt en weggerend ofzo wat als dit dodelijk had geweest? ik vraag me dan altijd af of de dader dit wat doet. zal wel niet pakken en naar de rechtzaal om te kijken wie het is .aan de schandpaal !!!
Cookie-instellingen beheren