Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken Middelburger botst tegen auto

Toegevoegd: 07-03-2015, 16.33 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Vrijdagavond is een dronken 47-jarige Middelburger aangehouden. Hij wordt ervan verdacht dat hij in de Johan van Reigersbergstraat met een voertuig tegen een geparkeerde auto is aangereden. Hij verliet zonder zich bekend te maken de plaats van het ongeval.

Gealarmeerde agenten wisten de verdachte te achterhalen aan de hand van een opgegeven kentekenplaat. De man werd voor verhoor en een ademanalyse meegenomen naar het bureau. Vervolgens bleek dat hij bijna vier maal de toegestane limiet had overschreden. Hij blies een waarde van 870 ug/l.

Met een proces-verbaal op zak mocht hij vervolgens weer naar huis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (7-3-2015 om 18:57)
viermaal overschrijding van alcohol en dan achter stuur van een auto waarna een geparkeerde auto het moest ontgelden beste man wat heb je geluk gehad dat het daarbij gebleven is,waarom neem je zon groot risico mijn ouders op een leeftijd van ruim 80 jaar zijn aangereden door eveneens een dronken man ik zal de ellende besparen wat dat betekend heeft laat je auto staan als je gedronken heeft.