Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 20 km

Incident met koolstofmonoxide Goes

Toegevoegd: 09-03-2015, 18.44 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De hulpdiensten zijn maandag aan het einde van de middag met spoed uitgerukt voor een melding van een gewonde man in een pand in Goes.

De man was in zijn pand aan de Albert Plesmanweg aan het werk toen hij onwel werd. Naast een ambulance rukte ook de brandweer uit omdat er mogelijk sprake was een koolstofmonoxide in het pand. De brandweer heeft een meting gedaan en constateerde inderdaad een hoeveelheid koolstofmonoxide. Het pand is vervolgens geventileerd.

De man is gewond naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn toestand is nog niks bekend. De brandweer en politie hebben onderzoek gedaan naar de oorzaak van het incident.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren