Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij botsing Middelburg

Toegevoegd: 10-03-2015, 18.10 uur
Het ongeval op de Schroeweg in Middelburg. Het ongeval op de Schroeweg in Middelburg. Het ongeval op de Schroeweg in Middelburg.
Het ongeval op de Schroeweg in Middelburg.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Bij een kop-staartbotsing in Middelburg zijn dinsdag aan het einde van de middag twee personen gewond geraakt.

Het ongeval vond rond 17.30 uur plaats op de Schroeweg. Drie voertuigen kwamen net voor de rotonde met de Mortiereboulevard met elkaar in botsing. Twee hiervan liepen forse schade op.

Er zijn twee inzittenden ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Het verkeer is tijdens het voorval over één rijbaan geleid. Twee voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
S. (12-3-2015 om 08:52)
Zeker. Het valt me mee dat daar niet meer ongelukken gebeuren. Als je ziet dat driekwart van de mensen niet weet hoe ze zo'n rotonde moeten nemen en dan vanaf de binnenste baan zo voor je neus van de rotonde afvliegen bijv. Erger me er kapot aan!
Zeeuwse Showride (11-3-2015 om 13:02)
@Albert, die rotonde is gewoon een 2-baans hoor ;) dus Arnemuiden heeft gelijk. Ik mag dan 28 zijn, ik erger me kapot aan al die amateurs op de weg
T4 (11-3-2015 om 12:20)
@albert nou Arnemuiden heeft gewoon gelijk op de A58 is de gemiddelde snelheid tegenwoordig in de ochtend ook al 140 150 km en nog op je bumper hangen. We zijn allemaal zeker het ongeluk vergeten toen me die mist. En de grootste jankers scheuren er nu weer op los. Het moet gewoon weer een keer goed mis gaan.
albert (11-3-2015 om 10:43)
@arnemuiden Wat een conclusies kunt u allemaal trekken op afstand zeg. Het is daar gewoon een lastig punt waar twee banen op een kort stukje moeten samenvoegen voor de rotonde. In de spits is dat altijd oppassen daar.
arnemuiden (11-3-2015 om 00:16)
Zit elke dag op de weg en het valt me erg op dat mensen heel opgejaagd zijn op elkaar bumper zitten inhalen op gevaarlijke punten en met hun smart Phone bezig zijn Als je zo gehaast ben sta dan wat eerder op of vertrek eerder van huis dan hoeft het ook niet gejaagd dat zal een heleboel ongelukken voorkomen Wat me ook opvalt is veel ouderen in het verkeer die heel gevaarlijk rijden laatst nog een met 70km op de a 58
Cookie-instellingen beheren