Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Felle buitenbrand langs N254 Ritthem

Toegevoegd: 12-03-2015, 13.48 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Langs de Sloeweg Noord (N254) bij Ritthem heeft donderdag aan het begin van de middag een felle buitenbrand gewoed.

De brand werd rond 12.50 uur gemeld en woedde bij de Trekdijk. De brandweer van Middelburg rukte uit om de brand te blussen. Het vuur greep flink om zich heen en uiteindelijk ging een groot aantal vierkante meters in vlammen op. Twee stralen water en zogeheten vuurzwepen werden ingezet om de brand te bestrijden.

Ook op een andere locatie in Ritthem woedde brand. Deze brand woedde bij de kruising Trekdijk - Koedijk maar was al grotendeels uit toen de brandweer ter plekke kwam. Wel is hier nog even nageblust.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren