Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 12 km

Ernstig verkeersongeluk Philippine

Toegevoegd: 19-03-2015, 18.24 uur - Update: 20-03-2015, 09.12 uur
Door: Roland de Jong

PHILIPPINE - In het Zeeuws-Vlaamse Philippine is donderdag aan het begin van de avond een ernstig verkeersongeval gebeurd. Een 41-jarige man uit Axel en een 23-jarige man uit Zuiddorpe raakten volgens de politie ernstig gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 17.50 uur bij de kruising van de Kasteelstraat met de Zandstraat. Er is sprake van een ongeluk waarbij een auto, een Porsche, tegen een boom is gereden. Door de klap is de auto in twee stukken gebroken.

Twee ambulanceteams, een traumahelikopter en de brandweer zijn ingezet om hulp te verlenen. Er is zeker één gewonde per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Het traumateam is rond 18.45 uur vertrokken. De weg is ter plaatse afgesloten vanwege onderzoek en bergingswerkzaamheden.

De ernstig gewonde slachtoffers zijn per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Gent (B). De politie heeft ter plaatse een onderzoek verricht. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
frank van limmen (18-6-2017 om 12:46)
ja dat was ik indd maar dat wisten veel mensen zie ik heb het er perfect goed van af gebracht en jullie vergeten zo iets van dat het gas is blijven hangen van de auto na onderzoek stelletje idioten met jullie vooroordelen
mar (26-3-2015 om 11:48)
Ja daar kon je op wachten want hier in axel reed hij ook als een idioot in woonwijken bij de winkel op de parking het is een grote idioot hij zou zijn rijbewijs nooit meer mogen terug krijgen.
Lilian (25-3-2015 om 11:53)
Beste vriend van het slachtoffer, Goed dat je het opneemt voor je vriend. Sommige reacties zijn echt buiten proportie. Echter de opmerking dat hij wist wat hij deed, dat hij wist dat er niemand liep is erg dom! Als je zo hard rijd en er staan zoveel bomen kan niemand voor 100% weten of daar mensen/kinderen lopen! Verder zijn er scholieren in Terneuzen echt bang van jouw vriend!! Hij rijdt op klaarlichte dag, met veel volk op straat ook boven de 100 in Terneuzen! Misschien iets om over te hebben met je vriend????
Petra (24-3-2015 om 02:15)
Als ik zo lees dat veel mensen weten wie het was, en ook nog regelmatig door straten en op parkings scheurde zou hij allang helemaal geen één armpje meer hebben, kwestie van oerendhard aanpakken..... Zulke ridders vd weg moeten klassikaal toch even worden toegesproken door buurtbewoners indien officieel klagen niet helpt ?? Mss ff stroomstorinkje kamer 1234 ....... maar de herkansing komt mss later in zijn trapautotje......
petra (23-3-2015 om 22:45)
Hoe of wat dan ook. Kunnen we een klein beetje respect hebben voor familie en dierbaren van de slachtoffers. Die hebben hier ook niet om gevraagd. Stap maar eens in hun schoenen. ..... moeten die Dit allemaal lezen denk na Dank u !!!!!!
yvonne (23-3-2015 om 15:24)
ik ken ze allebei een van die mensen is me neef ik vindt dit egt erg wat er is gebeurt ongelofelijk maar gelukkig leven ze nog en worden ze goed geholpen nu maar ben egt geschroken
Cookie-instellingen beheren