Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Verkeershinder door protestactie politie A58

Toegevoegd: 24-03-2015, 12.16 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie heeft vanmorgen op de A58 een protestactie gehouden voor een betere cao. Volgens de politiebonden worden werknemers ondergewaardeerd door de politieleiding en de politiek. De zogenoemde langzaamaanactie leidde tot behoorlijk wat verkeershinder.

Rond 10.00 uur werd met de protestactie gestart vanuit Breda. Via de A16 reden de politievoertuigen met 60 kilometer per uur de A58 op naar Goes. Tussendoor sloten steeds meer politievoertuigen zich aan bij de stoet. Bij Goes draaiden de actievoerders weer om terug de A58 op richting Brabant.

De actie leidde op de A58 tot flinke vertraging voor overige weggebruikers. De politie had het tijdstip van 10.00 uur uitgekozen ver na de ochtendspits om het verkeer zo min mogelijk te hinderen. Desondanks leidde de actie toch tot vertragingen op de A58.
 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kaas (24-3-2015 om 20:20)
Zo zo, dat is een actie geweest met impact. Doe dat nou eens in Den Haag... En niet zover mogelijk uit de buurt van jullie baasjes.
peter (24-3-2015 om 20:18)
Niet fijn voor de mede-weggebruikers, en ook vraag je je af waar al die agenten de tijd vandaan halen. Anderzijds wel begrip, want dit is een beroepsgroep die behoorlijk onderbetaald wordt, zeker gezien de situaties waarmee ze te maken krijgt. Er is tegenwoordig wel heel weinig respect voor mensen in uniform. Dit heeft wellicht ook te maken met de de prioriteiten die ze door hun werkgever opgelegd krijgen. Met bonnetjes schrijven om de staatskas te spekken dwing je nu eenmaal geen respect af.Betere beloning voor deze mensen, maar aan de andere kant ook meer daadkracht en bevoegdheden geven waar het betreft het aanpakken van asociaal gedrag en crimineel gedrag.
Echtgenote politieagent (24-3-2015 om 20:09)
Goede actie! Nu al mis ik mijn echtgenoot meer dan 26 weekenden per jaar en als de minister zijn zin krijgt zien onze kinderen hun papa nog maar 1 weekend per maand + als je ziet hoe de onregelmatige diensten erin hakken in ons gezin en zeker voor mijn man dan rechtvaardigt dat naar mijn mening een goede cao. Mijn man wil alleen maar boeven vangen en de maatschappij helpen. Hij kan er ook niet aan doen dat de boetes zo achtelijk hoog zijn en de straffen zo laag. Vaak klaagt hij daarover, maar doet toch zijn werk met liefde. Ik hoop echt dat mensen nog eens gaan inzien dat de politie in ons land van hoog niveau is en dat we daar blij mee mogen zijn!!
Huub (24-3-2015 om 20:06)
Stelletje losers! En hierna willen ze nog steeds respect van de burger?
De kritische Vlissinger (24-3-2015 om 20:01)
Schandalig dit soort acties!!! Agenten zouden een voorbeeld functie moeten vervullen. Actie voeren ok, maar niet door gevaarlijke situaties te creëren en overlast te veroorzaken. Voer actie waarbij je je onwillige werkgever treft zoals het niet uitschrijven van boetes, het te voet surveilleren in voetgangers gebieden om fietsers vermanend toe te spreken en ............(vul zelf maar in). Het wordt trouwens tijd dat agenten eens de taken uitvoeren zoals de mensen die voor hun salaris zorgen van hen verwachten. In dit kader is het maar goed dat ze geen loon naar presteren ontvangen want dat zou betekenen dat ze nu zwaar overbetaald worden! Wat politie en justitie presteert zou in het bedrijfsleven tot een faillissement leiden!!!!!
Het kan niet op. (24-3-2015 om 19:44)
Ik snap het best hoor, de ABN Amro top geeft zichzelf toch ook gewoon weer een 100.000,00 euro opslag dus welja, waarom niet ? Krijg ik die beloofde duizend euro dan nog van rutte ? Nu het allemaal zo goed gaat ?
Cookie-instellingen beheren