Weerbericht:
Perioden met zon, later op de dag in het midden en zuiden buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Bedrijfsbus beschadigd door omgevallen boom

Toegevoegd: 31-03-2015, 23.07 uur
Door: Rolf de Feijter

KOUDEKERKE - In Koudekerke is vanavond door de harde wind een grote boom op een bedrijfsbus terecht gekomen. De bus raakte flink beschadigd.

De melding van de omgevallen boom kwam rond 20.50 uur binnen bij de brandweer. Die rukte vervolgens zonder spoed uit naar het adres aan de Evertsenstraat vlak bij de kruising met de De Ruyterstraat. Na enige tijd kreeg de brandweer van Koudekerke assistentie van de Middelburgse Brandweer. Ter plaatse bleek een grote boom op een bedrijfsbus te zijn gevallen. Vervolgens is de boom doorgerold en belandde hierbij tegen een klein bestelbusje.

De brandweer heeft de boom met kettingzagen in stukken gezaagd. De rode bedrijfsbus liep flinke schade op. Of het witte busje ook beschadigd raakte is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren