Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Wederom langzaamaanactie politie op A58

Toegevoegd: 05-04-2015, 12.33 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie gaat komende dinsdag wederom een langzaamaanactie houden op de A58. De politie voert zo actie voor een beter cao.

Om 09.00 uur vertrekken vanaf de bureaus in Vlissingen en Tilburg de eerste voertuigen. Ze rijden tegelijkertijd de A58 op om vervolgens op parkeerterrein de Stok bij Roosendaal samen te komen. Na een korte pauze zullen de voertuigen keren en weer via dezelfde route terug naar hun startpunt rijden. Tijdens de actie rijden de politievoertuigen met een snelheid van 60 kilometer per uur over de A58.

De colonne zal ook dit keer weer worden begeleid door motoragenten. De deelnemers blijven inzetbaar voor het verlenen van noodhulp.

Zie ook:
Verkeershinder door protestactie politie A58   (24-03-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ikkie (6-4-2015 om 21:27)
goede actie, blijf er vooral mee doorgaan en voor alle azijnpissers hier ten eerste vind dit plaats buiten de spits wees blij ten tweede word er vooraf medegedeeld dat dit gaat plaats vinden en ten derde als je er geen last van wil hebben neem dan een andere route het is terecht dat ze staken voor een betere cao en ja ze hebben er zelf voor gekozen om bij de politie te gaan maar in de afgelopen jaren zijn de omstandigheden waar ze mee te maken hebben erg verslechterd tegenwoordig lopen er meer mensen met wapens te zwaaien meer zelfdodingen meer familiedrama's meer geweld tegen dienders deze mannen en vrouwen verdienen respect voor alles waar ze op af moeten en daar mag best meer tegenover staan dan ze nu hebben
lizzy (6-4-2015 om 21:12)
gewoon goed dat deze mensen opkomen voor hun rechten , dat zouden meer Nederlanders kunnen doen . een vuist maken tegen deze regering die ons allen uit buit . beter openlijk protesteren dan onder mekaar een beetje zitten morren en mopperen want DAT schiet niet op . politie mijn steun en sympathie heeft u !! succes .
ik (6-4-2015 om 12:30)
Belachelijk gewoon.. Zal ik ook maar een langzaamaan actie organiseren voor een betere cao en hoger loon
taxichauffeur (6-4-2015 om 11:49)
@Hennie, je neemt de woorden uit mn mond, ik ben bang dat ik niet weet hoe ik zal reageren als DIT voor me rijd... jammer dat ze de burgers moeten irriteren om een betere cao... inderedaad, zouden wij eens moeten doen...
hennie (6-4-2015 om 10:49)
60 km, per uur rijden, moet een burger eens doen!!!! Hou ook eens rekening, met de mensen, die ook voor hun eten op de weg zitten, en met bederfelijke waar in de wagens zitten. Wat denk je, wat dat kost, afgezien van alle ergernis, en het verkeer, dat sluiproutes gaat zoeken, en daar weer te hard rijdt, om de verloren tijd in te halen. Ik heb hier geen begrip voor.
kill bill (6-4-2015 om 10:07)
ja en rij je zelf 60 km over de snelweg omdat een mankement aan de motor is heb je een bon aan je broek en moet de eerste beste p opzoeken. ik vindt het een waardeloze actie dat zij maar voor de brandkosten zelf opkomen. en wat kost het de economie niet alweer ,iedereen te laat op werk, vrachtwagen te laat bij de loskade enz. ik dacht dat de politie sluw was maar dat zijn ze ook niet.
Cookie-instellingen beheren