Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Wederom langzaamaanactie politie op A58

Toegevoegd: 05-04-2015, 12.33 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie gaat komende dinsdag wederom een langzaamaanactie houden op de A58. De politie voert zo actie voor een beter cao.

Om 09.00 uur vertrekken vanaf de bureaus in Vlissingen en Tilburg de eerste voertuigen. Ze rijden tegelijkertijd de A58 op om vervolgens op parkeerterrein de Stok bij Roosendaal samen te komen. Na een korte pauze zullen de voertuigen keren en weer via dezelfde route terug naar hun startpunt rijden. Tijdens de actie rijden de politievoertuigen met een snelheid van 60 kilometer per uur over de A58.

De colonne zal ook dit keer weer worden begeleid door motoragenten. De deelnemers blijven inzetbaar voor het verlenen van noodhulp.

Zie ook:
Verkeershinder door protestactie politie A58   (24-03-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
un egte zeeuw (6-4-2015 om 06:56)
En wie berispt nu de politie , Als de kleine man demonstreert word dit vaak op een gewelddadige manier door oom agent onderbroken.
A58 weggebruiker (6-4-2015 om 02:22)
9 uur zit ik allang en breed op mijn werk van Vliss. Naar R'dam e.o. Mijn steun hebben ze. Denk dat niet alleen de politie mee moet doen aan de actie. Ik ga ook op 80km mee. Maar zij die hier zo tegen zijn, zijn zeker de jakkeraars die met een gangetje van 150/160 km in hun bolides en een gevaar vormen voor medeweggebruikers en die dik verdienen en zich nergens druk om maken. ik hoop te kunnen aansluiten als ik ze tegenkom..
Herman (6-4-2015 om 00:59)
Geen aandacht aan besteden. Geen media erbij. Net doen of je niets ziet. Dan stopt deze onzin vanzelf
? (5-4-2015 om 23:58)
Beter zo dan helemaal de boel plat zoals ze in belgie doen. Als de deuren 2 uur gesloten worden en geen politie beschikbaar is, wie rijdt er dan in die tijd naar aanrijdingen, reanimaties, breekt deuren open om mensen 1e hulp te verlenen?? Beetje jammer dat mensen alleen maar over de politie kunnen zeuren mbt bonnen schrijven en de rest vergeten... de politie staat voor een laag salaris op de meest onmogelijke tijden klaar voor mensen die echt hulp nodig hebben. Laat de minister maar eens wat van zijn veel te riante salaris en beloningen inleveren! Maar vooral door blijven zeuren over bonnen... bah. Als je een bon krijgt zul je hem wel verdiend hebben!! Politie, hou vol tot de salarissen goed verhoogd worden!!
winkelman (5-4-2015 om 23:00)
Fraai...als andere beroepsgroepen een gelijkaardige actie op de snelweg wil houden...is er extra politie op de been op zulks te voorkomen. Kansloos..ergerlijk en hinderlijk wat ze doen. Klagen over gebrek aan respect... er is mij altijd geleerd dat je respect moet verdienen..ik zou zeggen dames en heren politie: start daar eens mee....wellicht is er dan meer draagvlak om jullie te steunen...voor nu: loonsverlaging
R (5-4-2015 om 21:57)
Kan heel Nederland dat onderbetaald wordt langzaam rijden.
Cookie-instellingen beheren