Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Wederom langzaamaanactie politie op A58

Toegevoegd: 05-04-2015, 12.33 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie gaat komende dinsdag wederom een langzaamaanactie houden op de A58. De politie voert zo actie voor een beter cao.

Om 09.00 uur vertrekken vanaf de bureaus in Vlissingen en Tilburg de eerste voertuigen. Ze rijden tegelijkertijd de A58 op om vervolgens op parkeerterrein de Stok bij Roosendaal samen te komen. Na een korte pauze zullen de voertuigen keren en weer via dezelfde route terug naar hun startpunt rijden. Tijdens de actie rijden de politievoertuigen met een snelheid van 60 kilometer per uur over de A58.

De colonne zal ook dit keer weer worden begeleid door motoragenten. De deelnemers blijven inzetbaar voor het verlenen van noodhulp.

Zie ook:
Verkeershinder door protestactie politie A58   (24-03-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jesper (5-4-2015 om 21:05)
Ik dacht dat de politie had geleerd van het opzettelijk creëren van files...Nadat iemand zich dood had gereden achterop een (door de politie gecreëerde) file... Dit mocht dan ook niet meer gebeuren na dit ongeluk.... En wat doen ze nu weer vrolijk....
Souburger (5-4-2015 om 20:31)
Blijf vooral lekker goodwill kweken bij de burger, zou me niet verbazen als iemand het niet pikt.
Jan (5-4-2015 om 20:21)
Prima dat de politie actie voert voor een betere cao . maar het kost ons burgers weer geld en de werkgever nog meer personeel te laat op het werk chauffeurs te laat met hun vracht wat kost dat ,En dan zullen we het nog maar niet hebben wie hier verantwoording heeft en het voorbeeld moet geven hier zak je broek vanaf ,en als ze zo denken dat ze meer geld krijgen wel echt niet en laat hun ook voor de brandstof betalen wat ze op dat moment verbruiken ,dit lijkt mijn wel op zijn plaats
Mike (5-4-2015 om 20:02)
Ik hoor de politie alleen maar klagen,maar je wilde zelf toch bij de politie,en jullie vergeten te vertellen wat voor vergoedingen jullie allemaal krijgen buiten om jullie loon.
meee (5-4-2015 om 19:53)
Val de burger niet lastig met zulke acties! Van mij mogen ze ook meer verdienen, maar niet op deze manier.
jan (5-4-2015 om 19:45)
Heb hier geen waardering voor
Cookie-instellingen beheren