Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wederom langzaamaanactie politie op A58

Toegevoegd: 05-04-2015, 12.33 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie gaat komende dinsdag wederom een langzaamaanactie houden op de A58. De politie voert zo actie voor een beter cao.

Om 09.00 uur vertrekken vanaf de bureaus in Vlissingen en Tilburg de eerste voertuigen. Ze rijden tegelijkertijd de A58 op om vervolgens op parkeerterrein de Stok bij Roosendaal samen te komen. Na een korte pauze zullen de voertuigen keren en weer via dezelfde route terug naar hun startpunt rijden. Tijdens de actie rijden de politievoertuigen met een snelheid van 60 kilometer per uur over de A58.

De colonne zal ook dit keer weer worden begeleid door motoragenten. De deelnemers blijven inzetbaar voor het verlenen van noodhulp.

Zie ook:
Verkeershinder door protestactie politie A58   (24-03-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hulstenaar (5-4-2015 om 16:54)
als de politie nou eens lekker hun acties gaan uitvoeren daar in dat Den-Haag waar de beleidsmakertjes zitten i.pl.v. de mens wat te kloten die voor zijn werk op de weg zit met hun langzaam-aan actie, en waarom een langzaam-aan actie?, de enige en mooie manier om actie te voeren is om geen snelheidsmetingen uit te voeren en geen bonnen te schrijven...............dat kost die #%^^##* daar in dat Den-Haag flink wat inkomsten en daar pak je ze mee!!
Huub (5-4-2015 om 16:17)
Stelletje losers, zoek een respectabele baan......
Andre (5-4-2015 om 16:04)
en weerlopen we met z'n allen te mekkeren op de politie. nou voor mij mogen ze, ik hoop dat dit toch eens een keer resultaat gaat geven. anders het binnenhof vergrendelen.
Andre (5-4-2015 om 15:59)
Grote onzin die actie, laten ze eens wat nuttigs gaan doen voor de maatschappij ipv langzaamaan gaan rijden en heel de dag in de auto zitten flitsen. ik vind dat ze wel loonverlaging kunnen krijgen met dat niks doen.
Paul (5-4-2015 om 14:32)
Dus iedereen mag een langzaamaanactie doen op de snelwegen. Iedereen moet langer werken waarom de politie korter? Vroeger had ik respect voor de politie nu helemaal niets meer hoe komt dat toch?
Jan (5-4-2015 om 14:00)
Prima dat de politie actie voert voor een betere cao. De vraag is of deze actie zin heeft. Beter grendelen ze het binnenhof hermetisch af. Zodat de waardeloze politici eens gestraft worden. Ons land gaat langzaam naar de ondergang. Er is totaal geen respect meer voor elkaar, de hulpverleners etc. Nederland is een bolwerk van egoïsten geworden. Ik gun de politieagenten een riant salaris gezien de ellende die ze dagelijks over zichzelf krijgen.
Cookie-instellingen beheren