Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 15 km

Man met openstaande boete op de vlucht

Toegevoegd: 20-04-2015, 16.57 uur
Door: Rolf de Feijter

MELISKERKE - Maandagmiddag hebben enkele agenten gezocht naar een man, die nog een geldboete moest betalen.

Agenten troffen rond 14.15 uur de man in een woning aan de Adriaan Davidsestraat aan. Bij controle bleek dat deze 34-jarige man nog door de politie werd gezocht. Toen de agenten hem wilde aanhouden, ging hij er hardlopend vandoor. Ook na een korte zoekactie werd de man niet meer aangetroffen.

De identiteit van deze man is bekend, dus hij blijft gesignaleerd staan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marcel (20-4-2015 om 21:01)
dat ze m maar snel oppakken die oplichter
jeroen (20-4-2015 om 19:07)
goed gedaan van die man. hopelijk pakken ze hem nooit anders kost het ons weer belasting geld voor 3 keer eten per dag in de gevangenis,en kan hij niet werken zodat die nooit nog meer boetes krijgt omdat die dan helemaal niet meer kan betalen
Walchenaar (20-4-2015 om 17:14)
Wat ben je een sukkel als je denkt hier mee weg te komen. Is het niet vandaag dan wel op een ander moment dat je met de billen bloot moet.
Cookie-instellingen beheren