Weerbericht:
Af en toe zon en een enkele bui. Dinsdag vooral in Limburg buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto op zijn kant tegen boom Kapelle

Toegevoegd: 24-04-2015, 07.54 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Op de Wemeldingse Zandweg (N671) is vanochtend een automobilist gewond geraakt bij een verkeersongeval. Zijn auto kwam op zijn zijkant tot stilstand tegen een boom.

Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 06.30 uur tussen Kapelle en Wemeldinge. Ter plekke ontstond een flinke ravage. Het voertuig raakte enkele grote potten met boompjes, twee grote bomen en een bord. Een naastgelegen woning werd beschadigd door rondvliegende brokstukken. De brandweer van Kapelle rukte uit om het voertuig te stabiliseren en de automobilist te bevrijden. 

De automobilist is met onbekend letsel per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Vanwege de mist en de lastige berging van het voertuig werd door de politie besloten de weg enige tijd volledig af te sluiten voor het verkeer. Even na half acht was de auto, die vermoedelijk total loss is, weggesleept en kon de weg weer worden vrijgegeven. De politie heeft de wegbeheerder in kennis gesteld.

Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend. Ter plekke was het erg mistig maar of dat heeft bijgedragen aan het ongeval zal politie-onderzoek moeten uitwijzen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (24-4-2015 om 19:07)
Als je de foto,s bekijkt wat heeft de bestuurder geluk gehad ondanks onbekend letsel naar ziekenhuis gebracht en laten we hopen dat herstel van lichaam mogelijk is, hier bij veel sterkte en dat je verder niet te hart moet rijden, gezien je leven toch al zo kort is
Cookie-instellingen beheren