Weerbericht:
Helder, in het noorden ook wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon vast in auto bij ongeluk Kapelle

Toegevoegd: 21-05-2015, 17.39 uur - Update: 21-05-2015, 19.06 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Bij een eenzijdig verkeersongeval in Kapelle is donderdag aan het einde van de middag iemand bekneld komen te zitten.

Het ongeluk gebeurde rond 16.40 uur op de Monnikendijk. Volgens de politie was er sprake van een mechanische beknelling. Een kwartier na de melding van het ongeluk kon de inzittende echter al worden bevrijd. De brandweer kwam ter plekke met een hulpverleningsvoertuig en een tankautospuit.

De automobilist(e) is per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. De politie onderzoekt of de bestuurder alcohol op had. De auto is weggesleept door bergingsbedrijf De Moor.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (24-5-2015 om 13:29)
die is ka-pot dat word dus voortaan een taxi bellen, sommigen willen het maar niet leren, vroeger zij men dan wie niet horen wil moet maar voelen, zo te zien is dat hier ook gebeurt. gelukkig niemand anders geraakt dus mooier kon niet
willem (23-5-2015 om 07:51)
dit geeft ook meteen aan dat je beter niet bij mensen met een slokje op mee kunt rijden het is inderdaad maar goed dat er niemand naast zat want die was er nu dan niet meer geweest
Erik (22-5-2015 om 13:02)
1300 ug/l...ja dan is het wachten op de KA-boem. Die vrouw een sloopauto geven, vrouw opnieuw volgooien met alcohol en dan de herkansing. Hopen dat de boom dan wel aan de "goeie" kant naar binnen gaat. Sorry voor deze opmerking, maar met zulke mensen heb ik totaal geen medelijden. Als deze mensen onderweg iemand raken, dan hebben deze onschuldige slachtoffers of familie "levenslang".
danny (21-5-2015 om 18:30)
van geluk spreken dat er niemand op de bijrijdersstoel zat.
Cookie-instellingen beheren