Weerbericht:
Vanochtend droog, vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Schade bij ongeluk Westerscheldetunnelweg

Toegevoegd: 22-05-2015, 18.07 uur
Door: Rolf de Feijter

DRIEWEGEN - Op de Westerscheldetunnelweg bij Driewegen heeft vanmiddag een ongeval plaatsgevonden met een personenauto.

Het ongeval gebeurde omstreeks 16.10 uur op de baan vanuit de tunnel richting het tolplein. Vermoedelijk botste de personenauto tegen de vangrail. De auto raakte hierdoor flink beschadigd.

Of er iemand gewond is geraakt is niet bekend. De auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd. Het verkeer ondervond enige tijd hinder van het ongeluk.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (24-5-2015 om 13:36)
nu heb ik al veel rare crashes gezien maar hoe parkeer je je auto tegen een vangrail? en nog niet eens in een scherpe bocht? sommige mensen snappen dus duidelijk niet eens dat als je op een recht stuk weg je stuur naar links draait je auto dat ook doet simpelweg omdat de wielen aan dat zelfde stuur vastzitten
Cookie-instellingen beheren