Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Vermoedelijke steekpartij: vier arrestaties

Toegevoegd: 23-05-2015, 10.03 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Op vakantiepark Marina Beach aan de Middenweg (N61) in Hoek zijn vannacht vier personen aangehouden in verband met een mogelijk steekincident. Daarbij raakte een 31-jarige Utrechtenaar gewond aan zijn arm. Het is nog onduidelijk wat er exact gebeurd is. De politie doet onderzoek.

De politie kreeg zaterdag rond 5.05 uur de melding dat er in een van de vakantiehuisjes op het park een ruzie gaande zou zijn. Toen agenten daar aankwamen was de rust wedergekeerd, maar troffen ze wel het 31-jarige slachtoffer aan.

In het huisje waren nog drie personen aanwezig: een 34-jarige vrouw uit Utrecht, een 42-jarige vrouw uit Meern en een 50-jarige man uit De Bilt. Ze zijn alle drie aangehouden. Rond 05.35 uur werd een ambulance ter plekke gevraagd. Het slachtoffer is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld, maar uiteindelijk aangehouden omdat hij het nodig vond de dienders te beledigen. Hij was niet ernstig gewond.

De recherche onderzoekt de zaak. De verdachten zijn ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moi (23-5-2015 om 10:34)
Helaas trekt dit park de laatste jaren alleen nog maar de rand van de beschaving aan! Maar ja wat kan je anders verwachten voor een euro. Triest en zonde voor al die mensen die er jaren lang met plezier hebben gezeten.
Pfff het begint weer (23-5-2015 om 10:31)
Het seizoen is nog maar amper geopend en het gesodemieter begint weer al met de stedelingen. Ja sinds Oostappen er zit is het echt een hele verbetering (understatement) Het wordt weer een actie zomer!!!
Cookie-instellingen beheren