Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Man krijgt boete voor snijden zeekraal

Toegevoegd: 04-06-2015, 21.20 uur
Door: Manfred Berrevoets

BIERVLIET - De politie heeft in Biervliet een 66-jarige man uit Terneuzen bekeurd. De man had op de Scheldedijk in een beschermd natuurgebied zeekraal staan snijden.

Hij werd woensdag rond 19.50 uur staande gehouden. De man had bijna een halve kilo zeekraal op zak. Die werd bij hem in beslag genomen.

Vervolgens kreeg hij een bekeuring waarna hij zijn weg mocht vervolgen.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wilma (8-6-2015 om 08:53)
Hier worden elk jaar vergunningen voor gegeven om zeekraal te snijden , de politie snap ik soms niets van mijn zoon rijd hier over het voetpad bij een ouder iemand die belt de politie daar komen ze voor om te lachen en ja voor zeekraal snijden wat niet mag ook , okee niet iedereen kan dat zomaar gaan doen maar al die pietluttige dingen laat ze de grote criminelen aanpakken , en controleer ook diegene die het mogen snijden op hun hoeveelheid dat is toch ook niet te volgen.
albert (7-6-2015 om 01:46)
Wellicht doet die man dat al vele jaren elke week een maaltje zeekraal halen. Iedere Zeeuws Vlaming weet toch dat er geen zeekraal in een beschermd natuurgebied gesneden mag worden maar ja de pakkans is nihil. Hij heeft gewoon een keer pech.
bram goeree (6-6-2015 om 18:39)
wanneer er bij je ingebroken wordt hoor je niets meer na de aangifte,nu snap ik waarom .ze houden zich liever met zoiets bezig want dat is makkelijker dan een diefstal of inbraak oplossen.ik begrijp wel dat het daar niet mag maar een waarschuwing en de zeekraal afgeven had toch wel voldoende geweest.het lijkt meer en meer dat het tegenwoordig niet meer gaat om veiligheid of naleven van regels maar om geld te vangen.politie denk eens na met wat jullie aan het doen zijn .deze oplossing wordt niet gewaardeerd .dat kun je hier duidelijk merken
biggetje (6-6-2015 om 15:37)
Han Willeboordse. Dit is echt de stomste reactie die er gegeven is.
jan (5-6-2015 om 16:45)
het moet verboden worden dat een politie op de dijk komt.hij moet eerst maar eens zorgen dat ze niet meer in breken en van andermans spullen afblijven .als kind ging je al mee met je vader en nu mag het niet meer door de stadse meneer
Nina (5-6-2015 om 13:10)
Echt belachelijk dat de man hier een boete voor heeft gekregen, het zou anders gewoon weg gerot zijn. Misschien een idee om mensen die gebruik maken van de voedsel bank het gratis te laten snijden zo zonde dat de gratis geneugde van het leven tegenwoordig de hoofdprijs kosten
Cookie-instellingen beheren