Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeluk met scooter en auto

Toegevoegd: 12-07-2015, 00.36 uur - Update: 12-07-2015, 13.53 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Bij een ongeluk in Middelburg zijn zaterdagavond een twee vrouwen van 17 en 19 jaar uit Middelburg gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 22.50 uur op de kruising van de Torenweg en de Romp. Een scooter met daarop twee personen kwam in botsing met een personenauto, bestuurd door een 18-jarige vrouw uit Middelburg. Naast twee ambulances werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Al snel was duidelijk dat de helikopter niet nodig was.

De twee gewonden zijn met onbekende verwondingen met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft ter plaatse onderzoek verricht om de oorzaak van het ongeluk te achterhalen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marie (12-7-2015 om 14:41)
Als buurtbewoner weet ik dat er al meerdere keren bij de gemeente is aangekaart dat het gevaarlijke punten zijn. Er is ook al eens een plan voorgesteld om daar een rotonde te plaatsen, ook omdat je daar tijdens spits soms erg lang moet wachten, dan schieten auto's er nog even snel tussendoor en daar komen ongelukken van. Maar dat vind de gemeente Middelburg blijkbaar niet nodig! Hoeveel ongelukken moeten er nog gebeuren?!
Fiets er iedere dag (12-7-2015 om 10:48)
Het is ook een levensgevaarlijke weg/fietspad . De auto's rijden gewoon door naar de tweede rij haaientanden en kijken niet of er een fietser/scooter aankomt.
mozes (12-7-2015 om 09:21)
zat er aan te komen, automobilisten denken er niet bij na. rij er dagelijks, en het is bijna elke dag wat, auto;s die op het fietspad staan. woest tijd dat er een stopbord komt, want de haaientanden alleen werken niet. vooral taxi's hebben er geen boodschap aan en knallen gewoon door. ook bij de spinhuisweg is het drama. beterschap voor de jongens.
Cookie-instellingen beheren