Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Fietsster onderuit in Goes

Toegevoegd: 15-07-2015, 14.00 uur
De fietsster werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
De fietsster werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Rolf de Feijter

GOES - Op de van de Spiegelstraat in Goes in vanmorgen een fietsster gewond geraakt.

De fietsster kwam rond 11.10 uur door nog onbekende oorzaak ten val. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De fiets is door de politie meegenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Paula (16-7-2015 om 20:24)
Jan. Ik heb een goede fiets met nieuwe banden daar ligt het niet aan. En duh, het gaat vooral om de hele gladde klinkers. De gewone (ruwe) klinkers zijn niet het probleem, maar het lijkt wel of deze bestrating is geglazuurd is. Spiegelglad als ze nat zijn. Nog even iets over je opmerking, duh, met betrekking tot "minder begaafde burger". Dit vind ik nogal degenererend, als je snapt wat dit betekend. Ik ben behoorlijk geschoold en deze opmerking bevestigd misschien meer het niveau van de schrijver van het betreffende bericht
duh (16-7-2015 om 15:47)
Het is gewoon een kwestie van rustig aan doen als het geregend heeft want natuurlijkerwijs is het dan glad. Nou moet ik zeggen dat het ook wel veradelijke klinkertjes zijn na wat regen maar om daar nou de hele weg voor opnieuw te doen... het is een kwestie van oppassen wellicht een waarschuwing's bord voor de minder begaafde burger. ohja en strooien als het niet vriest heeft geen zin :)
Sjaak Dekker. (15-7-2015 om 23:57)
Jaren geleden heb ik al commentaar geleverd bij de Gemeente Goes. Bij zonlicht verblinding door schittering van de stenen. In de winter spekglad door opvriezing.bij winters weer. Met dank aan de toenmalige wethouder....!
Ans griep (15-7-2015 om 22:37)
Dit is de zoveelste!!! De gemeente maar ontkennen dat daar iets aan de hand is!!!!!!
Esme (15-7-2015 om 19:17)
Helemaal mee eens: bij het kleinste buitje wordt het spekglad in het centrum. Vorig jaar zelf hoogzwanger onderuit gegaan op de Opril vanaf de Markt.
jan (15-7-2015 om 17:46)
Goede banden aan je fiets doen wonderen
Cookie-instellingen beheren