Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Man dronken achter stuur A58 Kapelle

Toegevoegd: 30-07-2015, 11.09 uur
Door: Roland de Jong

BERGEN OP ZOOM - Op de A58 heeft de politie vannacht een man aangehouden die dronken achter het stuur zat. De man reed vanuit Zeeland naar Brabant.

Rond 00.00 uur zag iemand ter hoogte van Kapelle op de snelweg dat een auto van links naar rechts slingerde, terwijl deze richting Bergen op Zoom reed. De vrouw belde de politiemeldkamer en reed tot Rilland achter de auto aan. Rond 00.20 uur zagen agenten de verdachte auto bij de afslag Hoogerheide-Ossendrecht rijden. De bestuurder werd vervolgens aan de kant gezet op de Dokter de Ramlaan in Bergen op Zoom.
 
Uit een ademtest bleek dat de 43-jarige bestuurder, afkomstig uit het Brabantse dorp Achtmaal, vermoedelijk teveel alcohol had gedronken. Hij werd aangehouden en voor een uitgebreide ademanalyse meegenomen naar het politiebureau. Het eindresultaat van de analyse was 405 ugl.

Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (31-7-2015 om 06:59)
Wat goed van die mevrouw die zeer goed te werk is gegaan om achter de dronken bestuurden van de auto der achter bleef rijden en telefonisch de politie heeft gemeld waar door deze chauffeur staande is gehouden, die mevrouw moest toch wel wat leuks hier voor krijgen.
Cookie-instellingen beheren