Weerbericht:
Vrij zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Zoekactie na vondst auto in sloot Kortgene

Toegevoegd: 09-08-2015, 05.08 uur
Door: Roland de Jong

KORTGENE - De hulpdiensten hebben vannacht in Kortgene ruim een uur gezocht naar de inzittende(n) van een personenauto die in een sloot terecht was gekomen. Er werd ter plekke niemand aangetroffen.
 
De zwaar beschadigde auto werd rond 02.45 uur opgemerkt en lag langs de Kortgeenseweg, vlakbij de kruising met de Prinsendijk. Het voertuig had zichtbaar eerst diverse bomen geraakt voordat hij in de sloot belandde.
 
Meerdere brandweerwagens kwamen ter plekke en de brandweer heeft samen met de politie aangrenzende akkers en sloten afgezocht op zoek naar de inzittende(n). Ook is met behulp van een kraan van de brandweer de auto opgetild om te kijken of er misschien iemand onder het voertuig lag.

Rond 04.00 uur werd het zoeken beëindigd. Er werd niemand aangetroffen. Even later kreeg de brandweer toestemming om het wegdek schoon te vegen en de losgeraakte takken op te ruimen. Vanwege het ongeval was de Kortgeenseweg bijna twee uur volledig afgesloten voor het verkeer.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Automobilist Kortgene had gedronken (09-08-2015)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja (5-9-2015 om 00:55)
Bizar,je zie twee afdrukken in het voor raam ,het kan niet dat deze mensen niet zwaar gewond zijn . Wie weet hoelang de auto daar heeft gelegen vreemd verhaal zeg .
VdVonck (9-8-2015 om 17:20)
Hoop dat hij meteen zijn baan kwijt is! Meneer zijn salaris wordt uitbetaald met onze belastingcenten. Vervolgens laat hij ook de hulpdiensten nog onnodig kosten maken. Dan zwijg ik nog maar over het gevaar voor anderen! Dit soort gasten hebben we bij defensie niet nodig!
Michelle (9-8-2015 om 11:09)
De bestuurder ligt zijn roes uit te slapen!!
Karel (9-8-2015 om 10:48)
Het mag duidelijk zijn? Alcohol? Als dit uitgewerkt is komt de bestuurder wel weer tevoorschijn!
van der s (9-8-2015 om 10:37)
Ja en dan ga je als politie-agent niet naar het adres van de kenteken toe ? Wel heel duidelijk ze bezopen of stoned waren en gauw gevlucht natuurlijk rond dat tijdtip !!!
SlowRider (9-8-2015 om 10:31)
Een gevalletje van; rijden in invloed, maken dat ik weg kom anders krijg ik niks van de verzekering...alhoewel je met deze actie ook geen punten gaat scoren volgens mij.Ik snap alleen niet waarom ze zo lang gaan zoeken, de auto eigenaar is toch makkelijk op te sporen lijkt mij.