Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Zoekactie na vondst auto in sloot Kortgene

Toegevoegd: 09-08-2015, 05.08 uur
Door: Roland de Jong

KORTGENE - De hulpdiensten hebben vannacht in Kortgene ruim een uur gezocht naar de inzittende(n) van een personenauto die in een sloot terecht was gekomen. Er werd ter plekke niemand aangetroffen.
 
De zwaar beschadigde auto werd rond 02.45 uur opgemerkt en lag langs de Kortgeenseweg, vlakbij de kruising met de Prinsendijk. Het voertuig had zichtbaar eerst diverse bomen geraakt voordat hij in de sloot belandde.
 
Meerdere brandweerwagens kwamen ter plekke en de brandweer heeft samen met de politie aangrenzende akkers en sloten afgezocht op zoek naar de inzittende(n). Ook is met behulp van een kraan van de brandweer de auto opgetild om te kijken of er misschien iemand onder het voertuig lag.

Rond 04.00 uur werd het zoeken beëindigd. Er werd niemand aangetroffen. Even later kreeg de brandweer toestemming om het wegdek schoon te vegen en de losgeraakte takken op te ruimen. Vanwege het ongeval was de Kortgeenseweg bijna twee uur volledig afgesloten voor het verkeer.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Automobilist Kortgene had gedronken (09-08-2015)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bartje (9-8-2015 om 09:02)
Als ze dan niemand vinden ga je toch het kenteken van de auto na om de eigenaar te vinden. Had misschien iets gedaan wat strafbaar is?
Ja-Ja (9-8-2015 om 08:28)
Ga we nu weer de weg de schuld geven ? En het is ook niet winter. Bestuurders moeten eens bij zichzelf te rade gaan en leren met een auto om te gaan zoals ze het met verkeersexamen hebben geleerd of dat er een politieauto achter ze rijd. Dan kunnen ze het ineens wel. Hypocriete!!! Maarja,als je denkt dat je onschendbaar ben in een auto dan kom je vroeg of laat in de problemen.
waaromniet (9-8-2015 om 07:31)
Geen eigenaar te achterhalen?
Cookie-instellingen beheren