Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 13 km

Politie zoekt doorrijder ongeluk A58

Toegevoegd: 12-08-2015, 12.37 uur
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - De politie is op zoek naar een automobilist die is doorgereden nadat hij betrokken was geraakt bij het verkeersongeval waarbij vanochtend iemand bekneld kwam te zitten.

Het ongeluk gebeurde rond 07.05 uur op de rechter rijbaan. Een personenauto, welke werd bestuurd door een 47-jarige vrouw uit Breda, reed hier tegen de vangrail in de middenberm. De brandweer moest er aan te pas komen om de gewonde uit het voertuig te bevrijden. Het dak werd van de auto geknipt en het slachtoffer werd op een wervelplank uit de auto gehaald. Ze is met nekklachten met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Inmiddels zijn diverse getuigen verhoord en is sporenonderzoek gedaan. De politie vermoedt dat er bij het ongeluk ook nog een tweede voertuig betrokken was. "Het gaat vermoedelijk om een donkerkleurige auto, mogelijk een SUV", aldus de politie. Volgens de politie moet de auto schade hebben opgelopen aan de linker achterzijde.
 
Zie ook:
A58 afgesloten na ongeluk Krabbendijke (12-08-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (12-8-2015 om 13:06)
"Het gaat vermoedelijk om een donkerkleurige auto, mogelijk een SUV" nou vermoedelijk en mogelijk gaan ze deze persoon nooit vinden. wat hebben we nou aan deze informatie?...
Cookie-instellingen beheren