Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt doorrijder ongeluk A58

Toegevoegd: 12-08-2015, 12.37 uur
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - De politie is op zoek naar een automobilist die is doorgereden nadat hij betrokken was geraakt bij het verkeersongeval waarbij vanochtend iemand bekneld kwam te zitten.

Het ongeluk gebeurde rond 07.05 uur op de rechter rijbaan. Een personenauto, welke werd bestuurd door een 47-jarige vrouw uit Breda, reed hier tegen de vangrail in de middenberm. De brandweer moest er aan te pas komen om de gewonde uit het voertuig te bevrijden. Het dak werd van de auto geknipt en het slachtoffer werd op een wervelplank uit de auto gehaald. Ze is met nekklachten met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Inmiddels zijn diverse getuigen verhoord en is sporenonderzoek gedaan. De politie vermoedt dat er bij het ongeluk ook nog een tweede voertuig betrokken was. "Het gaat vermoedelijk om een donkerkleurige auto, mogelijk een SUV", aldus de politie. Volgens de politie moet de auto schade hebben opgelopen aan de linker achterzijde.
 
Zie ook:
A58 afgesloten na ongeluk Krabbendijke (12-08-2015)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A (12-8-2015 om 21:08)
K, oggetuige schijnbaar, want u weet precies wat er is gebeurd.... Meldt u ff bij de politite of moet u dan bekennen dat u op een brommer op de snelweg reed? U bent er niet bij geweest maar trekt wel conclusies..... Pas daarmee maar op en eveneens met het letten op Mercedes, Audi of BMW rijders, uw mede brommer bestuurders zijn ook niet zo brandschoon!
danielle van bergeyk (12-8-2015 om 18:06)
bij deze maak ik niet vaak een ongeluk in deze grootte mee en wil graag mijn complimenten geven voor het snelle werken en handelen van de hulp diensten dankzij hun konden we alweer vrij snel onze weg vervolgen hopelijk maakt het slachtoffer het goed hoop dat de daders gepakt worden
R (12-8-2015 om 17:28)
Ze geven ook geen informatie, ze zoeken informatie...
k (12-8-2015 om 17:08)
jahoor dat is de mentaliteit van teveel mensen tegenwoordig, ik heb een grote auto dus de rest moet maar aan de kant met dit soort ongelukken zoals men het noemt te ontwijken maar je word gewoon expres van de weg gerteden, zelf rijd ik op een brommer en maak dit bijna dagelijks mee, vooral Mercedes, audi en bmw bestuurders schijnen niet over ogen te beschikken want ze kijken je recht aan maar doen of ze je niet zien waarom worden dit soort hufters hun rijbewijs niet afgepakt maar wel van degene die er achteraan gaat en dan kwaad reageert? de hufter laat men met rust en degene die van de weg gereden wordt, kwaad wordt wordt aangepakt?? zal ik nooit begrijpen is dat nederland anno2015?? schande
Frits (12-8-2015 om 17:06)
@Vlissinger Heel simpel; omdat er niet meer info is. Is niet zo moeilijk te begrijpen hoor!
frits (12-8-2015 om 15:01)
ik hoop ook van harte dat deze door rijder word gepakt en voor goed zn rijbewijs inleveren iemand in hulpeloze toestand achter laten .
Cookie-instellingen beheren