Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval met beknelling in Koewacht

Toegevoegd: 13-08-2015, 22.06 uur - Update: 14-08-2015, 15.34 uur
Foto 14 van 15

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeven (15-8-2015 om 20:12)
@K het is statistisch bewezen dat degene die in zijn opgeleid door hun ouders of mensen met een rijbewijs minder ongevallen veroorzaken dan degene die met de rijschool. Toch in België even een kanttekening nog de grootste groep buitenlandse hardrijder $s op onze wegen zijn toch wel Nederlanders zeker.
k (15-8-2015 om 12:36)
om nu maar het weer als schuldige aan te wijzen vind ik belachelijk, we weten allemaal hoe makkelijk het is om in belgie een rijbewijs te verkrijgen, je mag opgeleid worden door iemand met een rijbewijs maar die persoon heeft dat ook zo verkregen dus als er ergens iemand voor geen meter kan rijden krijg je dus verkeerd les, dat is ook de oorzaak van het grote aantal verkeersdoden in belgie hopelijk vallen de verwondingen voor deze persoon mee
Cookie-instellingen beheren