Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Ongeval met beknelling in Koewacht

Toegevoegd: 13-08-2015, 22.06 uur - Update: 14-08-2015, 15.34 uur
Door: Roland de Jong

KOEWACHT - Op de Langeweg in Koewacht is donderdagavond iemand bekneld komen te zitten bij een verkeersongeval. Dat meldt de Veiligheidsregio Zeeland.

Het slachtoffer, een 21-jarige man uit het Belgische Stekene, reed door nog onbekende oorzaak omstreeks 21.30 uur met zijn voertuig van de weg op de parallelweg van de Langeweg (N258). Hij kon niet meer op eigen kracht uit het voertuig komen en de brandweer rukte met meerdere voertuigen uit om hem te bevrijden.

De bevrijding nam enige tijd in beslag omdat het voertuig op de zijkant lag, op de rand van een sloot. Het slachtoffer kom rond 22.20 uur uit de auto worden gehaald. Hij is met spoed per ambulance naar een ziekenhuis overgebracht. Rond 23.00 uur kon de N258 weer worden vrijgegeven. De parallelweg volgde even later.

Volgens de politie was het ten tijde van het ongeluk ter plaatse erg slecht weer. Of dat ook de oorzaak was van het ongeluk is echter niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeven (15-8-2015 om 20:12)
@K het is statistisch bewezen dat degene die in zijn opgeleid door hun ouders of mensen met een rijbewijs minder ongevallen veroorzaken dan degene die met de rijschool. Toch in Belgiƫ even een kanttekening nog de grootste groep buitenlandse hardrijder $s op onze wegen zijn toch wel Nederlanders zeker.
k (15-8-2015 om 12:36)
om nu maar het weer als schuldige aan te wijzen vind ik belachelijk, we weten allemaal hoe makkelijk het is om in belgie een rijbewijs te verkrijgen, je mag opgeleid worden door iemand met een rijbewijs maar die persoon heeft dat ook zo verkregen dus als er ergens iemand voor geen meter kan rijden krijg je dus verkeerd les, dat is ook de oorzaak van het grote aantal verkeersdoden in belgie hopelijk vallen de verwondingen voor deze persoon mee
Cookie-instellingen beheren