Weerbericht:
Vandaag vooral in het westen af en toe zon.
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote caravan belandt in sloot A58

Toegevoegd: 20-08-2015, 15.33 uur
De caravan belandde door nog onbekende oorzaak in de sloot. De caravan is door een bergingsbedrijf uit de sloot getrokken.
De caravan belandde door nog onbekende oorzaak in de sloot.
© Foto: Tiwtter / WIS_Wilco
Door: Rolf de Feijter

GOES - Op de de A58 bij Goes is vanmiddag een grote caravan in een sloot beland.

Het incident gebeurde vanmiddag door nog onbekende oorzaak bij knooppunt de Poel. Bergingsbedrijf de Moor heeft de caravan uit de sloot getakeld.

Rijkswaterstaat was ter plaatse om het incident te beveiligen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (21-8-2015 om 08:21)
Alle onderstaande klopt, maar aangezien we niet weten wat er voorgevallen is. De kans dat het een zeer ervaren vrachtwagenchauffeur die netjes 80/90 gereden heeft is net zo aannemelijk als alle onderstaande speculaties....
suza (20-8-2015 om 23:49)
Met zo'n grote caravan rijden is stuurman mans kracht vereist! Wij rijden ook met een hele grote en een Jeep daarvoor en niet harder als 80! Veel mensen kunnen niet eens steken of iets met zo'n combinatie van meer als 13 meter
Sanne (20-8-2015 om 18:42)
Het rijden met dergelijke combinatie's vraagt de nodige vaardigheden van de bestuurder. Voor velen is 90 km per uur niet genoeg en moet er dik over de 100 km per uur worden gereden met alle gevolgen van dien. Vrachtwagen chauffeurs moeten allerlei opleidingen volgen om met een combinatie van 18 meter te mogen rijden,een burger die eenmaal per jaar er op uit gaat met mat z'n caravan wordt geen stro breed in de weg gelegd.
Caravanrijder (20-8-2015 om 18:24)
Met dit soort caravans kun je niet harder rijden dan 80 km. Kijk maar eens naar de wielen, die staan (te) dicht bij elkaar in het midden van deze caravan. Als je die op een breed terrein zet kun je hem zo ronddraaien. Bij het minste geringste gaat zo'n ding slingeren en dan heb je de poppen aan het dansen. Mensen denken 120 km met een caravan te kunnen rijden - en doen dat ook vaak - maar dat kan echt niet.
Cookie-instellingen beheren