Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man wil vluchten na aanrijding

Toegevoegd: 25-08-2015, 09.58 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een agent buiten dienst heeft maandag een 37-jarige man uit Vlissingen tegengehouden die wilde vluchten nadat hij op de Koningsweg een ongeluk had gehad.
 
Rond 20.45 uur werden collega's van de agent ter plekke gestuurd omdat een personenauto over een verkeersbord was gereden. De auto had veel schade en voor en achter lagen grote keien. Op het wegdek lag een oliespoor. De bestuurder van de auto zat op de bestuurdersstoel. De melder vertelde dat de man er vandoor wilde gaan en dat hij hem had tegengehouden.
 
Bij de man werd een blaastest afgenomen. Hij blies 820 Ug/l. Hij is aangehouden voor rijden onder invloed. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en de man heeft een rijverbod van 12 uur gekregen. Na zijn verhoor, waarin hij verklaarde geen aanrijding te hebben veroorzaakt maar zelf te zijn aangereden, is hij door de politie naar huis gestuurd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
piet politie (25-8-2015 om 20:50)
Sander, hij mag niet meer rijden met een motorvoertuig omdat zijn rijbewijs is ingevorderd. Dat rijverbod heeft ie gekregen zodat hij ook niet op de fiets stapt...nog meer vragen?
Ronald (25-8-2015 om 19:51)
Nee Sander, met 12 uur rijverbod mag je geen enkel voertuig besturen ( dus ook geen fiets) en na die 12 uur mag je niet terug in je auto stappen, want je rijbewijs is ingevorderd, tot de officier van justitie of de rechtbank beslist heeft dat je het terug krijgt en of je dan nog wel capabel bent om nog een auto te besturen. Meestal gaat hier een psychologisch onderzoek aan vooraf of een cursus, die je met goed resultaat moet afronden.
Marian (25-8-2015 om 19:19)
Nee Sander, het rijbewijs van deze dorstige is ingevorderd dus meneer mag niet weer "gewoon" achter het stuur stappen.
jeetje (25-8-2015 om 19:17)
Sander, je schreef het al in de eerste zin, "zijn rijbewijs werd ingevorderd". Dat wil dan toch zeggen dat hij niet mag gaan rijden na 12 uur. Alles waar een motor in- of op zit mag hij niet in- of op rijden zolang hij zijn rijbewijs niet terug heeft.
Hennie (25-8-2015 om 17:34)
Zolang er geen straffen worden uitgedeeld zoals in Scandinavië, hebben drankrijders toch gewoon schijt aan de politie zoals trouwens alle lui die naast de wet lopen en met een bloemetje weer naar huis gestuurd worden!
Sander (25-8-2015 om 15:42)
"Zijn rijbewijs werd ingevorderd en de man heeft een rijverbod van 12 uur gekregen" Willen ze nou echt beweren dat die gozer stomdronken een ongeluk veroorzaakt en na 12 weer gewoon achter het stuur mag stappen? Triest, dieptriest de wetgeving in nederland
Cookie-instellingen beheren