Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonde uit auto geknipt Oostburg

Toegevoegd: 30-08-2015, 11.13 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOSTBURG - Bij een eenzijdig ongeval in Oostburg is zondagmorgen één persoon gewond geraakt en door de brandweer uit zijn auto geknipt.

Het eenzijdige ongeval vond rond 08.00 uur plaats op de Commerswerveweg. Een bestelbusje is door nog onbekende oorzaak op zijn zijkant in een diepe sloot beland. Diverse brandweervoertuigen, twee ambulances en een traumahelikopter rukken uit om de gewonde te bevrijden. De helikopter is niet meer ter plaatse geweest.

Nadat het slachtoffer is bevrijd is deze met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Om het slachtoffer aangaf niet alleen in de auto te hebben gezeten is er een zoekactie gestart naar de mogelijk andere inzittende. Hiervoor werd met een hoogwerker en warmtebeeldcamera's de omgeving afgezocht. Ook een politiehond is ingezet om in het aangrenzende maisveld te zoeken.

Om 10.30 uur werd de zoekactie afgeblazen, er is niemand meer aangetroffen. Het voertuig is weggesleept door een bergingsbedrijf. De weg was tot 11.00 uur in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Dit is ter plaatse omgeleid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750