Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
71 files van totaal 275 km

Motorrijdster zwaargewond na botsing

Toegevoegd: 30-08-2015, 20.10 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een 58-jarige motorrijdster uit Tholen is zondagmorgen zwaargewond geraakt na een botsing met een auto op de Hoeksestraat in Schijf. De bestuurder van de auto is aangehouden.

De vrouw reed omstreeks 10.30 uur met nog vier andere motorvoertuigen in colonne op de Hoeksestraat. Als zij vervolgens een bocht naderen komt een personenauto recht op hen af rijden. Het slachtoffer wordt omdat zij voorop rijdt als eerste geraakt. Door de klap vliegt ze door de lucht en komt zwaargewond op de straat terecht. De gewonde vrouw is door de ambulancedienst met botbreuken naar een ziekenhuis in Tilburg gebracht.

De 25-jarige auto bestuurder uit Schijf is aangehouden als blijkt dat hij mogelijk onder invloed van alcohol heeft gereden. Op het bureau wordt bij hem een ademanalyse afgenomen. Daaruit komt naar voren dat hij meer dan 1,8 maal (= 420 ug/l) de toegestane limiet heeft overschreden. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

De weg is enige tijd afgesloten geweest voor technisch sporenonderzoek door verkeersongevallenanalisten. Vermoedelijk heeft de automobilist de bocht veel te ruim genomen waardoor deze op de verkeerde weghelft is terechtgekomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfons (30-8-2015 om 23:35)
Het bewijst maar weer, alcohol en verkeer gaat niet samen. Nu zal hij een gepeperde rekening krijgen. Eigen schuld dikke bult. Sterkte motorrijdster.
MotoRob (30-8-2015 om 22:48)
Sterkte voor deze vrouw. Haal dat joch zijn rijbewijs maar door de schredder want dat is hij dus niet waard, mensen die met een slok op willens en wetens achter het stuur kruipen zijn hun rijbewijs niet waard,
Michelle (30-8-2015 om 21:22)
En dat s'- morgens om 10.30 uur . Nooit meer een rijbewijs is hier op zijn plaats.
Cookie-instellingen beheren