Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist drinkt 11 keer teveel

Toegevoegd: 18-10-2015, 11.03 uur
Door: Rolf de Feijter

YERSEKE - De politie heeft vanmorgen vroeg een beginnend bestuurder aangehouden die bijna elf keer de toegestane limiet alcohol in zijn bloed had.


Rond 00.15 uur kreeg de politie een melding van een ongeval op de Korringaweg. Een bestuurder was van de weg af geraakt en door een hek heen gereden. De bestuurder heeft op het politiebureau een blaastest moeten doen. Hieruit bleek dat de man een waarde van 955ug/l blies. Voor beginnend bestuurders is dit bijna elf keer te veel.

Het rijbewijs van de man is ingevorderd en hij is met een dagvaarding op zak naar huis gestuurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (19-10-2015 om 06:50)
Onbegrijpelijk niet alleen voor jonge bestuurders dit geld voor alle bestuurders die een auto besturen,te gek voor woorden als je pas begint met auto rijden,het is goed afgelopen wat de ongelukken betreft,ik zou zijn rijbewijs voor de komende 10 jaar inhouden
Cor (18-10-2015 om 19:49)
Dit is een rijdende sluipmoordenaar. Gelet op de hoogte van het alcohol promillage is hij afhankelijk van alcohol / drugs.
bietje (18-10-2015 om 17:04)
Van de zotte!! Gelukkig dat hij niemand anders erbij betrokken heeft! Die zatlappen rijden een ander dood en zelf komen ze er zonder kleerscheuren vanaf!! Wel zo n hoge boete geven en rijbewijs voorgoed innemen. Maar ja hoeveel stappen er wel niet in de auto zonder rijbewijs! ook niet gewoon! Weet niet hoe je dit soort het beste kunt aanpakken.. Maar de straffen hier in Nederland zijn veel te mild!!
wim (18-10-2015 om 16:19)
zat er alleen alcohol in zijn lichaam en geen bloed wat een lulhannes is dit
tijd voor een nieuwe wetgeving (18-10-2015 om 16:04)
het moet gewoon een verplichting worden dat de mensen die naar café gaan hun sleutels moeten inleveren en dat er een blaas apparaat moet zijn zodat ze niet dronken achter het stuur kunnen ik woon zelf naast een café @terneuzen waar zelfs de medewerkers van het café dronken mensen naar hun auto helpen dus dat zegt al genoeg vind ik en de politie moet hier toch een keer wat aan gaan doen vind ik persoonlijk er zijn al genoeg mensen dood door de fout van alcohol te nuttigen voor het berijden van een voertuig
SlowRider (18-10-2015 om 14:53)
Gelukkig is het met een hek gebleven, je zou maar voor dat hek gelopen hebben... Rijbewijs een paar jaar invorderen en een boete van 5000 euro zou niet gek zijn denk ik, misschien laat je het dan wel de volgende keer!
Cookie-instellingen beheren