Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist drinkt 11 keer teveel

Toegevoegd: 18-10-2015, 11.03 uur
Door: Rolf de Feijter

YERSEKE - De politie heeft vanmorgen vroeg een beginnend bestuurder aangehouden die bijna elf keer de toegestane limiet alcohol in zijn bloed had.


Rond 00.15 uur kreeg de politie een melding van een ongeval op de Korringaweg. Een bestuurder was van de weg af geraakt en door een hek heen gereden. De bestuurder heeft op het politiebureau een blaastest moeten doen. Hieruit bleek dat de man een waarde van 955ug/l blies. Voor beginnend bestuurders is dit bijna elf keer te veel.

Het rijbewijs van de man is ingevorderd en hij is met een dagvaarding op zak naar huis gestuurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adri Zuurveld (18-10-2015 om 14:49)
Wat ben je dan stomme kerel om zo te zuipen, dat je van de weg gaat. Rijbewijs voorgoed innemen en nooit meet terug geven.
Adje (18-10-2015 om 14:45)
Nooit meer achter de stuur, levenslang rijverbod. Deze man gaat zeker iemand in de toekomst doodrijden.
k (18-10-2015 om 13:57)
dan heb je geen alcohol in je bloed maar bloed in je alcohol
Motormuis John (18-10-2015 om 12:41)
Als je als beginnend auto bestuurder nu al geen maat weet te houden met het innemen van alcohol en daardoor een gevaar bent voor jezelf maar zeker naar je mede weggebruikers ben je je rijbewijs niet waardig. Afpakken dus, nooit meer terug krijgen en een forse boete op de koop toe en uiteraard de schade, welke hij heeft veroorzaakt, vergoeden.
kees (18-10-2015 om 12:37)
Ieder mens kan in principe een fout maken door met 2 biertjes achter het stuur te kruipen hoewel ik daar absoluut niet achter sta. Geen drank achter het stuur Basta. Wanneer je als beginnend bestuurder echter met 11 keer teveel drank op achter het stuur kruipt zou je voor mij een zware straf moeten krijgen. Poging tot doodslag, Rijbewijs innemen, 10 jaar rijontzegging en cursus alcohol en verkeer. Ook al is er geen aanrijding geweest. er is willens en wetens een poging gedaan iemand dood te rijden. Het risico is nu eenmaal genomen
Hippo (18-10-2015 om 12:30)
OMG, kon die nog gewoon functioneren dan? Dat die zijn auto nog gevonden heeft.
Cookie-instellingen beheren