Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje bekneld onder lijnbus in Renesse

Toegevoegd: 24-11-2015, 10.29 uur
Door: Rolf de Feijter

RENESSE - Op het transferium in Renesse is vanmorgen een meisje onder een lijnbus terecht gekomen.


Het ongeluk deed zich rond 08.00 uur voor bij het busstation op het Transferium aan de Roelandsweg. De lijnbus maakte aanstalten om weg te rijden. Vermoedelijk probeerde het meisje de bus nog te halen. Daarbij kwam zij bekneld te zitten onder de bus. De brandweer heeft het meisje bevrijd. Het meisje was aanspreekbaar en is medisch onderzocht door een trauma-arts.

Het meisje werd voor controle naar het ziekenhuis in Goes overgebracht. Verkeersongevallenanalisten van de politie doen verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rosa (28-11-2015 om 12:01)
Sterkte en beterschap voor de persoon en familie die dit moesten meemaken. Het zal een traumatische ervaring zijn, of je er nou vanaf komt of voor je leven 'getekend' zal zijn.
Peet (25-11-2015 om 15:07)
Beste veiligheidsman , laat dat effiiciente maar achterwege , dat is namelijk nog nooit bewezen. De laatste studie van het UMC Utrecht toont bij neuro trauma juist aan dat je beter af bent met ambulancehulpverlening dan met helihulp. Dit te danken aan het snel ter plaatse zijn en ook weer snel op transport. De tijd die je verliest met een rendez vous inbegrepen. Snap uberhaupt niet dat er regio's zijn die wachten opdat de heli ter plaatse komt. Een leven redt je niet op straat , een leven redt je op de OK.
Verrassing (24-11-2015 om 22:43)
Beste Edwin, ik snap je reactie, maar ik hoop ook dat je begrijpt dat zolang je er niet bij bent geweest en weet waarvoor ze zijn opgeroepen het wel erg makkelijk is om te roepen dat ze voor elke scheet moeten komen.
Willem (24-11-2015 om 21:06)
@Edwin, Laten we blij zijn dat die dingen er zijn en uit kunnen rukken. 8 van de 10 keer komen ze niet eens ter plaatse en kost het ook niks omdat de melding voordat ze weg zijn al is ingetrokken. En gelukkig voor het meisje is het goed afgelopen, een paar centimeter had hier een groot verschil kunnen maken.
Dave (24-11-2015 om 20:46)
Edwin hoe zou je reageren als jou dochter klem ligt ONDER een bus, natuurlijk komt dan een trauma heli.
Peet (24-11-2015 om 20:18)
Wen er maar aan , helaas. Ik ben blij dat ik werk in de regio met de laagste aanvragen en hoogste cancel percentages. De heli's zijn helaas niet meer weg te denken.
Cookie-instellingen beheren