Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto overreden door dumper, man bekneld

Toegevoegd: 10-12-2015, 12.15 uur - Update: 10-12-2015, 13.57 uur
Door: Rolf de Feijter

BRESKENS - Bij een ernstig ongeluk in Breskens is vanmorgen een 37-jarige man uit Gent (B) zwaargewond geraakt. Bij het ongeluk reed een dumper over een pick-up truck heen.


Het ongeluk gebeurde rond 09.10 uur op een bouwterrein bij het project Waterdunen bij de Slikkenburgseweg. Door nog onbekende oorzaak reed een zogenoemde dumper over een pick-up truck heen. De persoon die in de pick-up zat kwam bekneld te zitten. De brandweer rukte met veel materieel uit om hem te bevrijden. Na bijna anderhalf uur werd het slachtoffer uit zijn voertuig bevrijd.

Het slachtoffer is met zware verwondingen vanaf het bouwterrein naar een gereedstaande traumahelikopter gebracht. De helikopter heeft het slachtoffer vervolgens naar een ziekenhuis vervoerd. De politie en de arbeidsinspectie hebben een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ernstige ongeluk.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marc (16-12-2015 om 11:22)
Sterkte natuurlijk aan het slachtoffer, maar deze Dumper machinist had toch wel in zijn achteruitrij camera moeten kijken die standaard op deze machines zitten. Zo zie je alles wat er achter je Dumper zich bevind. Als er geen camera opzit dan had deze Dumper niet ingezet mogen worden.
iemand (11-12-2015 om 19:00)
verschrikkelijk erg voor die man
iemand (11-12-2015 om 18:59)
verschrikkelijk erg voor die man
de Bruijne (11-12-2015 om 11:09)
Ik vindt het sowieso een wonder dat beknelde man, gezien de schade, het heeft overleefd... Sterkte gewenst voor familie en vrienden, ook van de dumperchauffeur waarvoor dit net zo een heftige impact zal hebben.
un egte zeeuw (11-12-2015 om 10:39)
Sterkte voor alle betrokkenen .
Dumperchauffeur (10-12-2015 om 23:22)
Erg Genoeg dat dit moet gebeuren, helaas is het niet zo verwonderlijk. Heb van de zomer en vorige zomer daar meerdere weken mogen vertoeven en het personeel dat daar op die machine's rijd heeft weinig of geen scholing gehad voor dit materiaal. Ze komen zo van een uitzendbureau of reclassering en stappen dan op deze grote dumpers en rijden daar mee rond. in de afgelopen 2 jaar is daar meer dan 1 miljoen schade gereden aan machine's. logisch dat je dit soort ongevallen krijgt. een nederlandse aannemer heeft gecertificeerde mensen nodig als hij dit werk wil maken en bij deze aannemer is je aanwezigheid al genoeg,(zelfs dronken op het werk verschijnen kan daar) als je maar weinig kost.
Cookie-instellingen beheren